Οι μικροί έδωσαν ελπίδα στους μεγάλους

Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ήταν το αντίθετο, όμως, με τα υφιστάμενα δεδομένα τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής βόλεψαν τους μεγάλους που το επόμενο διήμερο θα αγωνιστούν μεταξύ τους.

Οι προβληματικές εμφανίσεις και τα κακά αποτελέσματα των πλείστων μεγάλων ομάδων που κινδυνεύουν να μείνουν ακόμα και εκτός 6άδας, δίνουν ελπίδα στους μικρούς. Και μέχρι στιγμής την εκμεταλλεύονται. Ωστόσο αυτή την αγωνιστική, την πλέον κρίσιμη δεν κατάφεραν να κερδίσουν και να προσθέσουν αφόρητη πίεση στα ντέρμπι.

Ο Άρης και η Πάφος έμειναν στο μηδέν, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε. Οι τρεις ομάδες βρίσκονται ανάμεσα στο Big-6 που προσπαθούν να το... σπάσουν.

Οι νικήτριες ομάδες στα ντέρμπι θα είναι τριπλά κερδισμένες, αφού πέραν απ΄ τις αποστάσεις που θα ανοίξουν ή θα μειώσουν από τους αντιπάλους θα ανέβουν στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Απόλλωνας (η μοναδική ομάδα που δεν θα κερδίσει θέση ότι και να γίνει) και η ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ανόρθωση και την ΑΕΛ, έχουν τη λιγότερη πίεση, όμως, γνωρίζουν πως σε ενδεχόμενη νίκη θα εκτροχιάσουν μια και καλή τους αντιπάλους τους από τη διεκδίκηση των στόχων τους.

Την ίδια πίεση με την ΑΕΛ και την Ανόρθωση θα έχει και το παιχνίδι των «αιωνίων» με το νικητή να ελπίζει και τον χαμένο να επιστρέφει στην εσωστρέφεια. Η ισοπαλία θα αφήσει και τους δυο απογητευμένους.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει 14 βαθμούς και η Ομόνοια 13. Η νικήτρια ομάδα θα σκαρφαλώσει στην 4η θέση, ενώ η ΑΕΛ και η Ανόρθωση που έχουν από 12 αν κερδίσουν θα πατήσουν εξάδα. Ο Απόλλωνας θα απωλέσει την πρωτιά μόνο αν χάσει και κερδίσει η ΑΕΚ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο