Ανέλαβε την ευθύνη και πάει στον Σοφοκλέους ο Κέρκεζ

Εμφανώς απογοητευμένος από τη νέα ήττα της ΑΕΛ παρουσιάστηκε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός αφού ανέλαβε την ευθύνη, τόνισε πως αύριο θα ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο.

Οι δηλώσεις

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε σήμερα με όλα αυτά τα προβλήματα. Τα δώσαμε όλα. Μπορώ να πω ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς αν θέλουμε να λέμε σωστά τα πράγματα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Παίξαμε καλύτερα από άλλα παιχνίδια. Αν χάνουμε έτσι δεν θα έχω παράπονο. Η ευθύνη είναι δική μου. Εγώ είμαι προπονητής και έχω περισσότερη ευθύνη. Αύριο θα ζητήσω συνάντηση με τον πρόεδρο. Θα κάτσουμε να μιλήσουμε σαν άντρες όπως πάντα. Ξέρω ότι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Αν πρέπει να αλλάξει κάτι γιατί όχι. Κάποια πράγματα δεν πάνε καλά τον τελευταίο καιρό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Όχι μόνο για σήμερα αλλά όλα αυτά τα χρόνια"

Για το αν υπάρχει στο μυαλό του θέμα να αποχωρήσει: "Γιατί όχι. Όταν είσαι στην ΑΕΛ, δεν παίρνεις αποτέλεσμα… Αυτή η θέση δεν αρέσει σε κανέναν, περισσότερο εμένα. Οι προπονητές είναι πάντα έτοιμοι για όλα"

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο