Βουλιάζει το καράβι και είναι... κρίμα!

Η ολοκλήρωση του αγώνα της 11ης αγωνιστικής βρίσκει ξανά την ΑΕΛ εκτός εξάδας με 12 βαθμούς, αρκετά μακριά από την κορυφή, με τους "γαλαζοκίτρινους" να λοξοδρομούν από τα αρχικά θέλω της χρονιάς. 

Ξαφνικά στην ΑΕΛ δημιουργείται μεγάλο θέμα, η νίκη έχει να φανεί για την ομάδα της Λεμεσού από την 6η αγωνιστική στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, με την ομάδα του Κέρκεζ να χάνει τον ένα βαθμό πίσω από τον άλλο. Σε πέντε παιχνίδια πήρε μόνο δύο βαθμούς, απολογισμός πολύ φτωχός για την ΑΕΛ που θέλησε ν' αρχίσει τη χρονιά φέτος με διαφορετικές βλέψεις.

Σε αραιές φάσεις του πρωταθλήματος φέτος η ΑΕΛ έπεισε ότι μπορεί για κάτι παραπάνω, όλοι μιλούσαν για βάθος στο ρόστερ, όμως τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων δείχνουν την τραγικότητα και τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται. Από την άλλη όμως η κατήφεια θα πρέπει να εξαφανιστεί, υπάρχει άπλετος χρόνος και μπόλικα παιχνίδια ώστε η ομάδα της Λεμεσού να επιστρέψει δυναμικά σε τροχιά πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας σημάδια ανάκαμψης. 

Η απογοήτευση στις τάξεις της ΑΕΛ είναι αρκετά μεγάλη, οι παίκτες πλέον δεν δείχνουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στα μεγάλα θέλω της ομάδας και αυτό πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθεί με στροφή 180 μοιρών. Δεν φτάνουν μόνο οι καλές εμφανίσεις και το χειροκρότημα, οι βαθμοί είναι αυτοί που είναι απαραίτητοι και θα πρέπει να έρθουν άμεσα! 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο