Ιδιακέθ: «Είμαι αναστατωμένος»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Αλκή, ο τεχνικός της ομάδας, Ιμανόλ Ιδιακέθ, ο οποίος ρωτήθηκε για την απουσία του Ίγκορ από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, δηλώνοντας αναστατωμένος.

Οι δηλώσεις του:

-Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι,. Ξέραμε το επίπεδο της Αλκής, το έδειξε στα αποτελέσματα με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Είναι πολύ καλή αμυντική και καλή επιθετικά. Ήταν δύσκολο να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι.

-Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως είχε και η Αλκή με τον Σπολιαριτς. Στο δεύτερο ελέγχαμε καλύτερα το παιχνίδι, πετύχαμε το δεύτερο γκολ και έγινε πολύ καλή δουλειά.

-Είμαι χαρούμενος για όλους τους παίκτες. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Γιέφρεν. Έγιεν πολύ καλή δουλειά από όλους. Παρακολούθησα την Αλκή με τον ΑΠΟΕΛ και είναι μια ομάδα που μου άρεσε πάρα πολύ. Εξασφαλίσαμε θέση στην εξάδα σήμερα που πριν ενάμιση μήνα δεν ήταν καν δεδομένο.

-Πολύ σημαντική η απουσία του Ίγκορ από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι αναστατωμένος. Όλοι είδαμε τον λόγο που δεν θα είναι στη διάθεση μας. Είναι κρίμα που γι’ αυτή του την ενέργεια να δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο