«Είναι άδικο για τον ποδοσφαιριστή»

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και το θέμα Βοζίνια.

Οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με Απόλλωνα: «Ένα παιχνίδι το οποίο ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε τον Γκοντάλ που ένιωσε ενοχλήσεις και άλλαξε το πλάνο του Κέρκεζ. Είχαμε και την αλλαγή του Αντόνια. Δεν δείχνει να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Γκοντάλ.

Στον πρώτο γύρο είχαμε πολύ καλές εμφανίσεις. Παραμένουμε στη 2η θέση και μας ικανοποιεί πάρα πολύ. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και γνωρίζουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη. Είμαστε ικανοποιημένοι που βλέπουμε νεαρά παιδιά που τους έδειξε εμπιστοσύνη ο Κέρκεζ. Έχουμε 4 παίκτες κάτω από 23 χρόνων στην εντεκάδα. Θέλουμε αυτή η ΑΕΛ να έχει διάρκεια και επενδύουμε πάνω σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για το ότι ο Βοζίνια έμεινε εκτός αποστολής: «Είναι λίγο άτοπο να δημοσιεύονται άρθρα που είναι ανυπόστατα και να θεωρούμε ότι ο παίκτης προπονείται με τα δεύτερα της ομάδας. Είναι άσχημο για τον ποδοσφαιριστή. Είναι μέλος της πρώτης ομάδας απλά ήταν επιλογή του Κέρκεζ να μην είναι στην αποστολή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν σημαίνει κάτι περισσότερο από αυτό. Είναι άδικο και για τον ποδοσφαιριστή».

Για Λαφρανς: «Είναι παίκτης της ομάδας μας ο Λαφράνς και νομίζω ότι έχει τελειώσει αυτή η ιστορία».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο