Μπεργκ: "Είναι δύσκολο για τους παίκτες... είναι σκληρό"

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά τη νίκη της ομάδας του με 0-1 κόντρα στην ΑΕΛ. 

Αναλυτικά:

"Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη μας. Ήμασταν κάλοι αμυντικά και ελέγχαμε τον αγώνα. Δεχθήκαμε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πήγαμε καλά. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ όμως κρατάμε την νίκη. 

Οι αρχές μας όσο αφορά το παιχνίδι είναι παρόμοιες. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι, με κάποιες νέες προσθήκες. Θέλουμε να πετυχένουμε όσο περισσότερα τέρματα μπορούμε. Σήμερα πετύχαμε ένα παραπάνω από τον αντίπαλο. Η ΑΕΛ είναι μια καλή ομάδα και είναι δύσκολα τα παιχνίδια απέναντι της. Είναι καλό που κερδίσαμε ξανά, μετά το ΑΠΟΕΛ που διακόπηκε. Η ομάδα δείχνει πολύ καλή ανάπτυξη. 

Για τον ορισμό του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ;
"Συνήθως ξέρω τι να πω. Αυτή την περίπτωση δυσκολεύομαι. Κανονικά έπρεπε να παίξουμε την επομένη ή την Τετάρτη. Είναι δύσκολο για τους παίκτες. Είναι σκληρό. Για δεύτερη σερί σεζόν λόγω του covid δεν κατάφεραν να πάνε στις οικογένειες τους. Δεν έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε ρεπό μέσα στην σεζόν για να το καλύψουμε. Δουλεύουν σκληρά και θυσιάζονται. Δυστυχώς δεν θα έχουμε χρόνο να περάσουν με την οικογένεια τους. Είμαι σίγουρος πως είναι απογοητευμένοι οι παίκτες. Είναι όμως επαγγελματίες. Θέλουν να έχουν επιτυχίες για την Ομόνοια και τους ίδιους. Είμαι χαρούμενος γι' αυτούς. Αξίζουν σεβασμό οι παίκτες. Δεν θέλουμε άλλες αποφάσεις να μας σταματήσουν. Αν επιτρέπαμε να μας σταματήσουν, μπορεί να μην παίρναμε το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο