Και εξάδα να καταφέρει να μπει…

Η Ομόνοια είχε την ευκαιρία να πλησιάσει στον ένα βαθμό από την 6η θέση, ωστόσο για άλλο ένα παιχνίδι κινήθηκε στην μετριότητα και έμεινε μακριά από τον… ρεαλιστικό στόχο της εισόδου στην εξάδα.

Το -3 από την 6η θέση σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσει τα άλλα δυο παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΛ, αλλά και πάλι δεν είναι στα δικά της πόδια. Το ζητούμενο για την Ομόνοια ήταν η αγωνιστική βελτίωση, η οποία δυστυχώς για την ίδια δεν έρχεται ούτε με την πάροδο 20 αγωνιστικών. Καμία σταθερότητα και τραγικά λάθη που οδηγούν συνεχώς σε απώλειες βαθμών και πλήρης αστάθεια στα αποτελέσματα. Και κάπου εδώ μπαίνει το ερώτημα. Και να πάει εξάδα η Ομόνοια τι μπορεί να κάνει;

Θέση που οδηγεί υπό προϋποθέσεις στην Ευρώπη (την 4η) θεωρείται αδύνατο να κερδίσει (βάση της εικόνας και της βαθμολογίας), ενώ έδειξε ότι στα παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται εκεί δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Κέρδισε μόνο την ΑΕΚ, ενώ μετρά έξι ήττες. Ο μοναδικός λόγος που η Ομόνοια καλείται έστω και τώρα να παλέψει για την εξάδα είναι η εικόνα της, αφού θα καλείται να παίζει με ομάδες που θα παλεύουν για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο