Ομόνοια: Ζητούν αναβολή της αγωνιστικής οι οργανωμένοι

Ανακοίνωση από το «Fan Club Lakatamia»

Ανακοίνωση με την οποία ζητάνε αναβολή της 21ης αγωνιστικής μέχρι να ξεκαθαριστεί η βαθμολογία, εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της Ομόνοιας. "Αφου δεν μπορείτε να αποφασίσετε για μια απλή υπόθεση το μονο που σας απομένει ειναι αποφαση για αναβολή της αγωνιστικής", τονίζεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινωνία της Κύπρου παρακολουθεί έκπληκτη τις εξελίξεις γύρω από το σήριαλ με τον ποδοσφαιριστή Ουζόχο.

Ενα σήριαλ το οποίο εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία στην οποία συμμετέχουν δυστυχώς ανώτατοι αξιωματούχοι του κυπριακού αθλητισμού, ανώτατοι αξιωματούχοι της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ο αθλητικός δικαστής αλλά και ανώτατοι πολιτικοί αξιωματούχοι πράγμα που γνωρίζει ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία.

Απευθυνόμενοι σε όλους τους πιο πάνω έχουμε να τους πούμε τα εξής:

Κυριοι, πάρτε το χαμπάρι και χωνέψτε το. Σ’αυτή την περίπτωση δυστυχώς για εσάς δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε όλους τους δικούς σας. Και το “δικοί” σας δυστυχώς βγαίνει μέσα απο τα λεγόμενα του πρόεδρου ΚΟΑ ο οποίος σε τηλεοπτική του παρέμβαση τόλμησε να αναφέρει πως “δεν υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις γιατι τα 2 σωματεία και οι φίλαθλοι τους ανήκουν στην ιδια πολιτική παράταξη.”

Αν είναι δυνατόν, ο πρόεδρος της ανώτατης αθλητικής αρχής του τόπου να τοποθετεί αθλητικά σωματεία σε πολιτικές παρατάξεις!!

Το μονο που έχετε καταφέρει σ αυτη την υπόθεση ειναι να διαλύσετε και την παραμικρή ελπίδα οτι θα μπορούσε έστω για μια φορά να θέσετε το καλο του κυπριακού ποδοσφαίρου πανω απο προσωπικά, σωματειακά, οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. Αποδεικνύεστε μικροί στο μποι για να ηγήστε και να καθορίζετε το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Εχετε καταρρακώσει για αλλη μια φορά την αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Δεν σας εμπιστεύεται κανένας, ουτε καν οι “δικοι”σας.
Όλη η Κύπρος γελά οταν σας βλέπει να ξέρετε την αλήθεια και απλά να προσπαθείτε να μεταθέσετε την ευθύνη της απόφασης ο ενας στον αλλο.

Αν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι τα τομάρια σας πάρτε δρόμο , πηγαίνετε σπίτι να ξεκουραστείτε παίζοντας με τα εγγονάκια σας και αφήστε το δύσμοιρο και καταταλαιπωρημένο κυπριακό ποδόσφαιρο να ελπίζει ότι μπορεί να ορθοποδήσει.

Αφου τα έχετε καταφέρει να αυτοεγκλωβιστείτε σε μια υπόθεση τοσο απλή, απαιτούμε πλέον απο εσας να μην εμπλέξετε στην φαρσοκωμωδία σας την ομάδα μας η οποια να σας υπενθυμίσουμε οτι 70 χρόνια δεν πήρε και δεν περιμένει να πάρει ουτε αγώνες, ουτε τίτλους στα χαρτιά και στις δικαστικές αίθουσες.

Θέλουμε οτι μας ανήκει και αν μας ανήκει να το πάρουμε στο γηπεδο παίζοντας υπό ίσους όρους και συνθήκες. Αφου δεν μπορείτε να αποφασίσετε για μια απλή υπόθεση το μονο που σας απομένει ειναι αποφαση για αναβολή της αγωνιστικής. Για να ξέρει η καθε ομαδα τον στοχο και το αποτέλεσμα που πρεπει να κυνηγήσει την 21η αγωνιστική.

Για να περισώσετε οτιδήποτε μπορεί πλέον να περισωθεί.

Αν και θα προτιμούσαμε να έχετε την ευθυξια και να μας αδειάσετε την γωνιά, γνωρίζοντας ότι αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους πολιτικούς σας πάτρονες στους οποίους είστε πλήρως υποταγμένοι σας ζητούμε σε αυτή τουλάχιστον την περίπτωση να πράξετε τα αυτονόητα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο