«Πράσινα» ρέστα στο «Αντ. Παπαδόπουλος»

Η πρώτη εξάδα περνά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την Ομόνοια. Από την στιγμή που η  εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα βρίσκεται στον αέρα, το  «τριφύλλι» δεν έχει άλλη επιλογή από το να χτυπήσει ρέστα απέναντι στην Ανόρθωση. 

Πρόκληση και στοίχημα τόσο για τους παίχτες, όσο και για τον Αναστασίου αποτελεί το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Η ήττα από την Πάφο και η ισοπαλία με την Δόξα έχουν κλονίσει την πίστη του κόσμου της ομάδας, που λίγο-πολύ έχει συμβιβαστεί με την ιδέα μιας νέας αποτυχημένης χρονιάς. 

Να λοιπόν ένα ισχυρό κίνητρο για παίχτες και τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Νίκη επί της Ανόρθωσης και νίκη και στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ώστε αν συνδυαστεί με είσοδο στην εξάδα, να αποτελέσει την τονωτική ένεση που χρειάζονται οι «πράσινοι»…

Υπάρχουν όμως ξανά σημαντικά προβλήματα απουσιών που πονοκεφαλιάζουν τον Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι δεδομένο ότι θα ανακατέψει πολύ την τράπουλα στοχεύοντας αφετέρου να δώσει την απαιτούμενη αγωνιστική ισορροπία στην ομάδα για ένα μεγάλο παιχνίδι σαν αυτό με την Ανόρθωση και αφετέρου να προσπαθήσει την αντίπαλη ομάδα. 

«Κλειδί» για την Ομόνοια θα αποτελέσουν τα άκρα της ομάδας. Μότα και Μανρίκε δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για τα δύο άκρα της άμυνας ενώ υπάρχει και η λύση Κούσουλου, απόντων των Λόρα και Πρτσε. Πιο έτοιμος και ο Ζίβετς που αν εξαργυρώσει την καλή του παρουσία με τη Δόξα, θα αποτελέσει το αντίθετο άκρο του Μαυρία στην επίθεση. Με αυτή τη λογική ο Κολοβός θα πάει στον κεντρικό άξονα πίσω από τον φορ και αυτομάτως το «τριφύλλι» αποκτά επιθετική ισχύ για το διπλό. Ίδωμεν… 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο