Περηφάνια για τους παίκτες"

Οι δηλώσεις του Λιάσου Λουκά στην δημοσιογραφική, μετά το 1-0 επί της Δόξας.

Αρχικά: "Είμαστε χαρούμενοι για τους παίκτες μας σήμερα, μας έδωσαν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Είχαμε πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας με πολλούς παίκτες έξω για διάφορους λόγους - Εθνικές, τραυματισμοί, covid. Ξαναλέω ότι έχουμε μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ. Όσα παιδιά μπήκαν μέσα ανταποκρίθηκαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πάνω από όλα είμαστε ομάδα, μια οικογένεια στα αποδυτήρια και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ρισκάραμε στο τέλος με κάποιους παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι, ευτυχώς δεν έπαθε κάποιος υποτροπή. Επίσης αγωνίστηκε και μικρός από την Β' ομάδα. Βλέπουμε και πιο κάτω στον Άρη, τις υποδομές. Θα ακολουθήσουν και άλλοι εάν και εφόσον δουλέψουν σκληρά και δείξουν ότι μπορούν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες για την προσπάθεια.

Το παιχνίδι δεν ήταν από τα καλύτερα μας από πλευράς θεάματος και δημιουργίας ευκαιριών, αυτό που συνηθίσαμε να κάνουμε. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες και την ελλειπή προετοιμασία με μικρό αριθμό παικτών και την αμφιβολία αν θα μπορούσαμε να παίξουμε ή αν θα συμπληρωθούμε... ξανά περηφάνια για τους παίκτες μου και βλέπουμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι να ακολουθήσουν και να χαρούν με αυτούς τους παίκτες γιατί το αξίζουν".

Δεν σας στεναχωρεί που παίζετε μπροστά από 300-400 φιλάθλους; "Εμείς είμαστε περήφανοι για τον κόσμο, υποστηρίζουν με πάθος την ομάδα. Όπως είπα, περιμένω ότι θα έρθουν και άλλοι γιατί οι ποδοσφαιριστές μας το αξίζουν με όλη τους την διαδρομή, όχι μόνο τη βαθμολογική. Είναι ένα παιχνίδι που πληρώνεις να δεις θέαμα και ο Άρης είναι μια από τις ομάδες που προσφέρεται".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο