"Θέλω να δω την φάση πριν το γκολ"

Ο προπονητής της Δόξας, Ηλίας Χαραλάμπους, παραχώρησε διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άρη με 1-0.

Αναλυτικά: 

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε και εμείς τις απουσίες μας και ο Άρης. Kρίθηκε σε μία στατική φάση, δεν κινδυνέψαμε πλην το γκολ του Άρη. Είχαμε δύο τρεις καλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία τουλάχιστον για να πάρουμε τον ένα βαθμό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είδα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές μου, τα οποία δουλέψαμε στην προπόνηση και τα βγάλαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. Μας έλειπε η τελική προσπάθεια, βρήκαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαμε το γκολ που θα παίρναμε τουλάχιστον τον ένα βαθμό Θέλω να δω την φάση πριν το γκολ, νομίζω ήταν υπέρ μας το φάουλ, αλλά δόθηκε εναντίον. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, λάθη γίνονται. Θέλω να το ξαναδώ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι από το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, ο δρόμος είναι μακρύς, αφήνουμε πίσω το σημερινό παιχνίδι, να ξεκουραστούμε και από Δευτέρας δουλειά ενόψει του Ολυμπιακού. 

Εάν δυσκολεύουν τα πράγματα για την ομάδα: "Είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμείς που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και αυτό κάνουμε. Γνωρίζουμε πως η συνέχεια είναι δύσκολη. Δουλεύουμε συνεχώς στην προπόνηση για να δείχνουμε βελτίωση. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μακριά, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι."

Για το αν θα αγωνιστούν στο νέο γήπεδο αυτή την σεζόν: "Απ' ότι έχω πληροφορηθεί είναι πως θα παίξουμε, το πότε θα παίξουμε δεν το γνωρίζω αλλά απ' ότι έχω ενημερωθεί από την διοίκηση είναι πως θα προλάβουμε να παίξουμε"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο