«Δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει, να γίνουμε πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας»

Χωρίς διάθεση να ωραιοποιήσει πράγματα και καταστάσεις εμφανίστηκε ο Νταβίντ Καταλά στη συνέντευξη Τύπου μετά το εκτός έδρας 2-2 της ΑΕΚ με την ΠΑΕΕΚ.

«Ξέραμε τη δυσκολία της αναμέτρησης, είχαμε την κατοχή, αλλά δεν είμαστε αρκετά επιθετικοί στο τελευταίο τρίτο. Είχαμε όμως το παιχνίδι στα χέρια μας και άλλη μια φορά δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί στην αμυντική γραμμή, πήραμε μόνο ένα βαθμό και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά.

Προφανώς έγιναν λάθη, δεν ξέρω αν είναι θέμα μόνον συγκέντρωσης, καταφέραμε το δύσκολο που ήταν να προηγηθούμε και έπρεπε για 5-6 λεπτά να το κρατήσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει. Είναι ένας καλός λόγος να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και να είμαστε πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας.

Κάναμε καλή προσπάθεια, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε 2-3 ευκαιρίες, η ΠΑΕΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και ζόρικος αντίπαλος. Το είχα πει πριν τον αγώνα και αποδείχθηκε.

Ευυαριστούμε τον κόσμο, δεν του χαρίσαμε τη νίκη, αλλά να μείνει κοντά στην ομάδα, διότι ο δρόμος είναι μακρύς και θα είμαστε εκεί μέχρι τέλους», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός των Λαρνακέων.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο