Φλερτάρει με εφιαλτικό σενάριο…

Από την αρχή η φετινή πορεία που κάνει η ΑΕΛ, μας προϊδέαζε ότι φέτος η ομάδα της Λεμεσού δύσκολα θα ανταποκρινόταν στις δυσκολίες και ιδιαιτερότητες του φετινού πρωταθλήματος. Με εξαιρέσεις 1-2 αγώνες, η ΑΕΛ ποτέ δεν μας έβγαλε κάτι το σούπερ θετικό που να μπορεί και ο κόσμος της ομάδας να δει με διαφορετική οπτική γωνιά τη φετινή προσπάθεια στους «γαλαζοκίτρινους». 

Η δυστοκία στο σκοράρισμα, η συνοχή που ακόμη δεν έχει, η απουσία παικτών προσωπικότητας και ένας καλός τερματοφύλακας είναι μερικά από τα στοιχεία που φανερώνουν την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΛ. Υπάρχει αισιοδοξία ότι όταν με το καλό ενσωματωθούν για τα καλά οι μεταγραφές Ιανουαρίου, η ΑΕΛ θα μπει στο σωστό το δρόμο. 

Μέχρι τότε όμως τι θα γίνει; Απομένουν μόνο επτά παιχνίδια για την ΑΕΛ, που στον αριθμό ακούγεται μικρός, όμως συνολικά είναι 21 βαθμοί στο τραπέζι. Αν δεν καταφέρει να πάρει κάτι παραπάνω από τους μισούς, τότε το τρένο θα χαθεί οριστικά και η ΑΕΛ θα τερματίσει στην κανονική διάρκεια στη δεύτερη εξάδα, σενάριο εφιαλτικό και που όλοι απεύχονται στο λεμεσιανό σύλλογο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο