"Έχει τα δίκια του ο κόσμος του Απόλλωνα που βάζει πίεση..."

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου στην εκπομπή ‘Τρανζίσιον’ στο Ράδιο Πρώτο με τον Θεόδωρο Καυκαρίδη.

«Είχαμε σωστή αντίδραση μετά το ατυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, ήμασταν πιο ενεργοί στο παιχνίδι. Αξιοποιήσαμε κάποιες από αυτές και φτάσαμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα, σημαντικό ότι διατηρήσαμε το -1 από την κορυφή. Σημαντικό επίσης που επιστρέψαμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Ομόνοια».

«Θεωρώ ότι όλοι οι τερματοφύλακες στην Κύπρο αδικούνται γιατί βρίσκονται στη σκιά του Φαμπιάνο και της περσινής του πορείας. Ο Γιοβάνοβιτς είναι ισάξιος τερματοφύλακας με πλούσια καριέρα στο εξωτερικό, η εθνική ομοσπονδία της Σερβίας μας ζητάει τα παιχνίδια μας για να τον παρακολουθεί».

«Το κλειδί για μας είναι το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, παίζαμε ουσιαστικά με 8 παίκτες εκεί. Είναι μία συμπαγής ομάδα ο Απόλλωνας, παρά τις ριζικές αλλαγές. Ο κ. Τσόρνιγκερ έδωσε μία ταυτότητα στην ομάδα. Ο κόσμος του Απόλλωνα που βάζει την πίεση έχει πολλά δίκαια. Πολλές φορές φτάσαμε στην πηγή. Είχαμε ομαδάρες και ομαδάρες την τελευταία δεκαετία, οι αντίπαλοι το παραδέχονταν, όμως δεν ήρθε το πρωτάθλημα. Στην αρχή φέτος κάποιοι φοβήθηκαν από τα φιλικά κιόλας, όμως υπάρχει η εμπειρία στη διοίκηση, κάποιες φορές θέλεις και τύχη και συγκυρίες και γνώση».

«Φέτος ο Απόλλωνας είναι μία νεανική ομάδα, γενικά βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Σοβαροί και ταπεινοί χωρίς μεγάλα λόγια».

«Έχουμε δύσκολη έξοδο τώρα για ν’ ανταποκριθούμε κατάλληλα στον αγώνα».

Για Κατελάρη και Αλεσαμί: «Για τον δεύτερο περιμένουμε να υποχωρήσει το οίδημα στο πόδι… Ο Φάνος τα δίνει όλα στο Κολόσσι δουλεύει, ο Απόλλωνας θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να τον στηρίξει θα τον αναμένουμε. Ο Ντιγκινί επιστρέφει, είναι απίστευτος παίκτης, ο κορυφαίος του πρωταθλήματος της περσινής σεζόν. Περιμένουμε και την επιστροφή του Πίττα».

«Δεν αισθανόμαστε άγχος και πίεση, γνωρίζουμε τα κατατόπια. Κάποιες φορές φτάνουμε εκεί κάνοντας δικά μας λάθη, κάποιες από άλλους παράγοντες. Πρέπει να μοχθήσεις, έτσι θα είναι το πρωτάθλημα φέτος, θα υπάρχει διακύμανση συναισθημάτων».

«Μπράβο στον Άρη, δεν έχει αντιπάθειες και κάνει σοβαρή προσπάθεια. Μακάρι να επενδύσουν κι' άλλες ομάδες και να βλέπουμε ένα αξιόλογο πρωτάθλημα όπως το φετινό».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο