«Δεν είναι καταστροφική για τον Απόλλωνα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Στην έδρα του ο Απόλλωνας θα θέλει σίγουρα να κερδίσει. Με την διαφοροποίηση της βαθμολογίας η ισοπαλία δεν είναι καταστροφική για τον Απόλλωνα.

-Είναι ένα άλλο παιχνίδι από αυτό το 5-1 του πρώτου γύρου, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αν κερδίσει μια ομάδα θα πάρει ψυχολογικό προβάδισμα.

-Αν θέλει ο Απόλλωνας να πατήσει πιο γερά για την κατάκτηση πρέπει να δείξει χαρακτήρα, διάθεση και να δώσει τα μηνύματα που πρέπει στον κόσμο. Είναι στα πόδια του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί αν κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα.

-Έχει σημαντικές επιστροφές ο Απόλλωνας. Παίκτες που του έλειψαν και αν είναι ετοιμοπόλεμοι σίγουρα θα αλλάξει το πώς θα διαχειριστεί το παιχνίδι.

-Για Μάγκλιτσα: Είναι ένας παίκτης που είναι από τους πρώτους σκόρερ τα τελευταία χρόνια. Η φυγή του θα επηρεάσει την όποια εξέλιξη των παιχνιδιών του Απόλλωνα. Θα ήταν ουτοπία να πει κάποιος ότι δεν θα αποδυναμωθεί σε κάποιο σημείο ο Απόλλωνα. Υπάρχουν επιλογές, επιστρέφει ο Φοπαλά και ίσως να περάσει και απαρατήρητη η φυγή του. Θα είναι απώλεια η φυγή Μάγκλιτσα με τα όσα είδαμε.

-Ο ΑΠΟΕΛ έχει κάποιες αδυναμίες στα τελευταία παιχνίδια. Ο Απόλλωνας πρέπει να έχει καθαρό μυαλό γιατί το ΑΠΟΕΛ μπορεί να τιμωρήσει ανά πάσα στιγμή. Ίσως να έχει πλεονέκτημα ο Απόλλωνας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο