Θυμίζει τη χρονιά που έκανε το ΜΠΑΜ

Έψαχνε ένα restart στην καριέρα του και μετά από μια σεζόν με πολλούς τραυματισμούς φαίνεται ότι βρίσκει ξανά τον καλό του ευατό.

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος ήρθε και έδεσε αμέσως στην Ομόνοια. Μέχρι στιγμής έπαιξε σε συνολικά 500 λεπτά και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ, ανεβαίνοντας στην 2η θέση των πράσινων σκόρερ, πίσω από τον Γκόμεθ! Οι αριθμοί του στην επίθεση θυμίζουν τη χρονιά που έκανε το ΜΠΑΜ στην καριέρα του με τη φανέλα του Πανιωνίου, κερδίζοντας με το σπαθί του την μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Τότε είχε σκοράρει 11 γκολ και ήταν ο ηγέτης της ομάδας.

Τα 3 γκολ που πέτυχε μέχρι στιγμής είναι μια καλή αρχή για τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος χρειάζεται μια καλή σεζόν με τη φανέλα της Ομόνοιας. Τον χρειάζονται και οι πράσινοι, σε μια σεζόν όμως που λογικά δεν θα πετύχουν κανένα από τους στόχους που έθεσαν από την αρχή της χρονιάς. Το θετικό για την Ομόνοια είναι ότι μπορεί να στηριχθεί για τα επόμενα χρόνια πάνω του, με στόχο να χτίσει μια ισχυρή επιθετική γραμμή, καθώς διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο