Α. Γενεθλίου: «Η ΑΕΛ δεν είναι αυτό που είδαμε με τον Απόλλωνα»

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το πρόβλημα που έχει η ομάδα στο σκοράρισμα στα τελευταία παιχνίδια, το παιχνίδι με την Ομόνοια και τη συνέχεια γενικότερα και όχι μόνο μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την ήττα στο ντέρμπι: «Αυτή η στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πολλά για την εμφάνιση. Απογοήτευσε και τους φιλάθλους και εμάς τους ίδιους. Καλούμαστε να δείξουμε πράξεις. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να επιστρέψουμε στις νίκες. Στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας, όμως η ΑΕΛ δεν είναι αυτό που είδαμε απέναντι στον Απόλλωνα. Το απέδειξε πολλές φορές και γι’ αυτό βρίσκεται στην τρίτη θέση».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Στον αγώνα με την ΑΕΚ παρότι είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα δείξαμε τα στοιχεία που θέλαμε, δημιουργήσαμε φάσεις όμως δεν φανήκαμε τόσο τυχεροί. Με τον Απόλλωνα δεν ανταποκριθήκαμε. Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ομόνοια με διαφορετικές προϋποθέσεις. Πρέπει να εντοπιστούν τα λάθη, χρειάζεται άμεση αντίδραση».

Για τις εκτιμήσεις της τεχνικής ηγεσίας για την άσχημη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια: «Γίνεται δουλειά πάνω σε αυτό. Η ομάδα είναι ενωμένη, κερδίζουμε μαζί και χάνουμε μαζί. Όταν αντιλαμβανόμαστε τα λάθη και τα πλεονεκτήματα της ομάδας θα βρεθεί η λύση».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τώρα υπάρχει πολύ καλή σχέση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που ξεκινά από τη διοίκηση και καταλήγει στον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Θέλουν να επαναφέρουν την καλή εικόνα».

Για τον Ντα Σίλβα: «Δεν θεωρώ ότι η λέξη παραγκωνισμένος ανταποκρίνεται. Ξέρουμε πολύ καλή την εμπειρία που έχει. Υπάρχουν 11 θέσεις στην ομάδα και οι επιλογές γίνονται με βάση το πλάνο ανάλογα με κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο προπονητής δίνει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές και λειτουργεί με βάση το τι δίνει ο καθένας στις προπονήσεις».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα πρέπει να μείνει στις ψηλές θέσεις, να κατοχυρώσει την έξοδο στην Ευρώπη και να μην μηδενίσουμε ό,τι κάναμε μέχρι τώρα με κόπο και προσπάθεια».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Θα είναι εκτός ο Χάρης Κυριάκου, ο Αντρέ Τεϊσέιρα κάνει δρόμο να προλάβει».

Για τους οργανωμένους οπαδούς: «Είναι σημαντικό να τους βλέπουμε να στηρίζουν την ομάδα. Ήταν ευχάριστο ότι συνόδεψαν την ομάδα για το παιχνίδι. Μας στηρίζουν με τον τρόπο που μπορούν. Αυτό που θέλουμε είναι να διατηρήσει η ομάδα την καλή πορεία, να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται. Να μην ξεχνάμε από πού είχε ξεκινήσει η ΑΕΛ το καλοκαίρι, με ποιες προβλέψεις και να δούμε πού βρίσκεται τώρα. Δεν ανταποκρίθηκε η ομάδα στον αγώνα με τον Απόλλωνα και είναι θεμιτές οι αντιδράσεις και οι κριτικές, όμως υπάρχει χρόνος για να δείξουμε την αντίδραση μας. Έχουμε και τα παιχνίδια του κυπέλλου, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί και να στηρίξουμε την ομάδα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο