Μιχαηλίδης για ενδιαφέρον Ομόνοιας για Μακάρειο (ηχητικό)

Ακούστε και διαβάστε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του ΚΟΑ Αντρέας Μιχαηλίδης για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για το Μκάρειο στάδιο και όχι μόνο.  

Για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για το Μακάρειο στάδιο: «Μα ζήτησε η Ομόνοια να συναντηθούμε. Είδαμε τον κ. Παπασταύρου και συζητήσαμε διάφορα θέματα. Δεν κάναμε κάποια ανακοίνωση. Δεν θα αρνηθώ πως ήταν ένα από τα θέματα που μιλήσαμε χωρίς όμως να έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας για να δούμε σαν Δ.Σ του ΚΟΑ».

«Για τις λεπτομέρειες θα πρέπει να μιλήσετε με την Ομόνοια. Απλά έγινε μια βολιδοσκόπηση. Διγενής, Δόξα, Εθνικός Άσιας και Ηρακλής Γερολάκου και Ολυμπιακός χρησιμοποιούν το Μακάρειο στάδιο. Εμείς κάνουμε σκέψεις και μελέτες για συντήρηση του σταδίου. Αυτό θα γίνει είτε έχουμε επίσημο ενδιαφέρον από την Ομόνοια είτε όχι». 

«Ο ΚΟΑ μπορεί να δώσει το γήπεδο όταν όλα είναι νόμιμα σε οποιαδήποτε ομάδα». 

Για την αναβολή του αγώνα Ανόρθωση-ΑΕΛ στην πετόσφαιρα γυναικών λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου: «Θα ζητήσω ενημέρωση από την υπηρεσία». 

Για τα νέα δελτία υγείας: «Κάναμε συνάντηση με τους γιατρούς του ΚΟΑ. Οι εισηγήσεις του θα υποβληθούν σήμερα. Έχουμε και μια συνάντηση με την αθλιατρική υπηρεσία. Την επόμενη εβδομάδα θα παρθούν αποφάσεις. Θα γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο