«Λίρα-εκατό η επιλογή του να πάει στην Ομόνοια»

Ο Χάρης Μαυρίας επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας μετά από τεσσεράμιση χρόνια και με αυτή την αφορμή η ιστοσελίδα sdna.gr ετοίμασε αφιέρωμα για τον παίκτη της Ομόνοιας, χαρακτηρίζοντας ως «λίρα-εκατό» την επιλογή του να μετακομίσει στους «πράσινους» τον περασμένο Ιανουάριο.

«Εδώ που τα λέμε, ελάχιστοι περίμεναν πως ο ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να ανοίξει ξανά την πόρτα της Εθνικής ομάδας, έπειτα από την μεταγραφή του στην Ομόνοια τον περασμένο Γενάρη κι έχοντας νωρίτερα ένα εξάμηνο πέρασμα από την Χιμπέρνιαν στην Σκωτία», τονίζει ανάμεσα σε άλλα, κάνοντας παράλληλα αναφορά στους αριθμούς (10 συμμετοχές, 1 γκολ) και τα λοιπά επιτεύγματα (MVP για τον μήνα Φεβρουάριο, όπως ψηφίστηκε από τους οπαδούς της ομάδας).

Αναφορά γίνεται και στην προσπάθεια που είχε κάνει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 2018, «τρώγοντας πόρτα» από Ατρόμητο, Άρη και Αστέρα Τρίπολης και έχοντας μόλις μια πρόταση στα χέρια του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, για συμβόλαιο με απολαβές 30 χιλιάδων ευρώ ετησίως. 

Μετά την αναφορά για τη μεταγραφή του στη Σκωτία και τη Χιμπέρνιαν, δε, το δημοσίευμα κλείνει ως εξής: «Τον Γενάρη του 2019 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας. Επιλογή που αποδείχτηκε «λίρα – εκατό» αν κρίνουμε από την επανεκκίνηση της καριέρας του και την φρεσκότατη κλήση του στην Εθνική ομάδα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο