Του πήρε τον αέρα

Η φράση κλισέ «η καρδιά του πρωταθλητή» χτύπησε ξανά στο Τσίρειο ταιριάζει και στην προκειμένη περίπτωση, για να δικαιολογήσει τη νέα νίκη με ανατροπή του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι με ένα κάκιστο ημίχρονο, από τα χειρότερα τους στη φετινή περίοδο, χωρίς τελική προσπάθεια, έδειχναν χαμένοι στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Τα πάντα δυσκόλεψαν με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και το γκολ του Ζελάγια. Ήταν η πρώτη φορά που οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ένιωθαν ότι το τρόπαιο φεύγει από τη Λευκωσία με προορισμό τη Λεμεσό.

Ωστόσο ο Ταμαρι πήρε το νταούλι και η ομάδα χόρευε στο ρυθμό του. Οι γαλαζοκίτρινοι γύρισαν το παιχνίδι και ανέβηκαν εκ νέου στην κορυφή. Όπως έκαναν πριν ένα μήνα, όπως έκαναν και πέρυσι στον τελικό του πρωταθλήματος.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι τέτοια. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες και οι τρεις με ανατροπή. Ανατροπή σε παιχνίδια που ο ΑΠΟΕΛ έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και ο Απόλλωνας βολευόταν ακόμα και με ισοπαλία. Πέραν του ότι αυτό αποδεικνύει το βάρος της φανέλας, αναδεικνύει και τον «αέρα» που απέκτησαν οι γαλαζοκίτρινοι κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο