"Ο Απόλλων έδωσε στον Τάμαρι αυτό που ήθελε"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την χθεσινή ήττα των καυνολεύκων από τον ΑΠΟΕΛ και τόνισε ότι ο Απόλλωνας έδωσε στον Τάμαρι ότι χρειαζόταν. 

Οι δηλώσεις του: 

-Ήταν ένα παιχνίδια χωρίς θέαμα και ευκαιρίες. Ήταν εύστοχες και οι δυο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε το καλό ποδόσφαιρο. Μια ήττα παρόμοια με αυτή που είχε δεχθεί ξανά από τον ΑΠΟΕΛ.

-Βρίσκει τον τρόπο ο ΑΠΟΕΛ και γυρίζει τα παιχνίδια. Είναι άσχημο αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα, αλλά είναι μόλις ένα βαθμό από την κορυφή. Αυτά τα παιχνίδια κρίνοντας στις λεπτομέρειες.

-Δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα και τις επιλογές στον πάγκο. Ο Μάρκοβιτς είχε να αγωνιστεί τρεις μήνες και φάνηκε καθαρά με τον τρόπο που λειτούργησε.

-Πρέπει να προβληματιστεί ο τρόπος που χάνει τα παιχνίδια ο Απόλλωνας. Δεν πρέπει να έχει ελεύθερο χώρο ο Τάμαρι, αλλά του δίνουμε αυτό που θέλει.

-Οι δυο ομάδες αγωνίζονται τελείως διαφορετικά. Το ΑΠΟΕΛ έχει πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αυτό που δεν είχε ο Απόλλωνας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Προσπάθησε με τις αλλαγές, αλλά δεν μπορούσαν να δώσουν αυτό το κάτι. Το ΑΠΟΕΛ έχει το μέταλλο και τη νοοτροπία του πρωταθλητή.

-Η απώλεια του Μάγκλιτσα φαίνεται να στοιχίζει στον Απόλλωνα. Ο Ζελάγια, αν και είναι καλός ποδοσφαιριστής, δεν έχει τα στοιχεία που είχε ο Μάγκλιτσα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο