"Χαρούμενοι που έχουμε τον Πουρσαϊτίδη μαζί μας"

Για τα συμβόλαια Βεσελόφσκι και Τιάγκο, για τη δουλειά που γίνεται από το δίδυμο Παπαϊωάννου-Πουρσαϊτίδης αλλά και το πως προχωράει η υπόθεση με τα κριτήρια, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο από πλευράς Σαλαμίνας ο Δημήτρης Λάζος.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο:
Για το φιλικό με τη Μαγκούσα: «Ήταν μία σημαντική εκδήλωση, διαχρονικά γνωρίζεται τι αντιπροσωπεύει το σωματείο μας. Στείλαμε μηνύματα ειρήνης και συνεργασίας μεταξύ των δύο κοινοτήτων. Μέσω του αθλητισμού μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Διαχρονικά στηρίζουμε συγκεκριμένες ιδέες, είναι από τα σωματεία που θέλουμε τη λύση του κυπριακού προβλήματος. Θα είμαστε δίπλα σε όλους, εφόσον κινηθούν σε αυτή την κατεύθυνση».

«Είναι κάτι που λέγαμε από την πρώτη ημέρα. Στόχος μας να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα, βρήκαμε νωρίς τα πατήματα μας. Βάλαμε πάνω απ’ όλους τη Νέα Σαλαμίνα. Το δείγμα στις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ ήταν τέτοιο που μας ικανοποιεί, αποδείξαμε περίτρανα γιατί βρίσκεται με την αξία της στην πρώτη εξάδα. Αυτά τα παιχνίδια γεμίζουν εμπειρίες τους ποδοσφαιριστές μας ενόψει της νέας χρονιάς. Να βλέπουμε κάθε χρόνο πιο ψηλά και να χτίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα του μέλλοντος. Μέσα από αυτό το στόχο δεν βάζουμε ούτε πίεση μέσα στην ομάδα. Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές για τη νέα χρονιά. Θα διατηρήσουμε το βασικό κορμό, κάτι το οποίο μας έλειψε από τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδου. Ευελπιστούμε να τον κρατήσουμε στο 100% και να κάνουμε προσθήκες διαφοράς».

Για Βεσελόφσκι και Τιάγκο: «Οι πρώτες συζητήσεις με τους δύο έγιναν. Με το τέλος της εβδομάδας θα τεθεί το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Ο κόσμος να μην ανησυχεί σε καμία περίπτωση. Είμαστε εδώ να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του σωματείου. Οι Μάκης Παπαιωάννου και Πουρσαιτίδης χειρίζονται αυτά τα θέματα. Χωρίς υπερβάσεις και χωρίς υπερβολές πάντα σε οικονομικά πλαίσια».
Αυτό που είπα ότι θα γίνουν 3-4 προσθήκες, θα επιτευχθεί μόνο αν μείνει το 100% του κορμού που έχουμε τώρα. Να ξεκαθαρίσουμε με το υφιστάμενο ρόστερ και μετά. 

Για Πουρσαϊτίδη: «Πιστέψαμε στον προπονητή από τις πρώτες κιόλας μέρες που τον φέραμε στο Αμμόχωστος. Για την περσινή περίοδο ήταν ξεκάθαρος για το τι μπορεί να πετύχει. Βλέπαμε τη δουλειά που γίνεται. Ήταν ο προπονητής που για πρώτη φορά έγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα. Προσθέσαμε τον Μάκη Παπαιωάννου με τις εμπειρίες και τις διασυνδέσεις που έχει. Τα εύσημα ανήκουν στον προπονητή. Πέτυχε στο 95% των ποδοσφαιριστών, έχει αγωνιστικό πλάνο, γνωρίζει τι ζητάει από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. Να σας θυμίσω ότι είχε παραιτηθεί στον αγώνα πέρσι με την Αλκή στη συνέντευξη τύπου. Όχι μόνο δεν την δεχθήκαμε αλλά πιστέψαμε σε αυτόν. Δοκιμαστήκαμε τα τελευταία χρόνια, αυτή την περίοδο είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτούς που έχουμε. Για τους περισσότερους μιλά όλη η Κύπρος. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε πολλά…».

Για κριτήρια Μαρτίου: «Η υπόθεση του Κουκούτσικα μας βασανίζει, πρέπει να μαζέψουμε 52 χιλιάδες. Μας έχει βγάλει εκτός πλάνων και γίνεται καθημερινός αγώνας. Να κάνω κάλεσμα στον κόσμο μέσω λαχνών να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο του παρελθόντος». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο