Οι ευχαριστίες του Απόλλωνα σε χορηγούς

Ο Απόλλωνας με ανακοίνωση του εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους φίλους χορηγούς, οι οποίοι απέδειξαν για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο ότι είναι κάτι περισσότερο από απλοί συνεργάτες, αφού με τη στήριξη και την εκτίμησή τους είχαν καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Απόλλωνας στέλνει τις ευχαριστίες του στον Μέγα Χορηγό της ομάδας, την εταιρεία Stoiximan.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες τους επίσημους χορηγούς Monlinks, PUMA, Hyundai, Petrolina, GNI, COLUMBIA Restaurants, Gree, CONERCON Energy, LAMBERTS, εστιατόρια MITBAH, DIMCO, ULTRA, HADJIYIANNIS, ROYAL CARRIBEAN και KIBAINU.

Ευχαριστεί τους υποστηρικτές OSHEE, VITTEL Mineral Water, Pizza Hut, PremierSoft, ZITA dairies, Property Gallery, CYP-CANA, K.P.N. Consulting LTD και UNOTEL.

Άπαντες στην οικογένεια του Απόλλωνα αναγνωρίζουν τη συμβολή των πιο πάνω εταιρειών και το γεγονός ότι βρισκόντουσαν στο πλευρό της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Αρκετές από τις χορηγούς εταιρείες είναι διαχρονικά δίπλα τους, συνδέοντας το όνομά τους με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος σκόρπισε ενθουσιασμό και τεράστια χαρά σε όλο το κυανόλευκο οικοδόμημα του Απόλλωνα, ωστόσο ταυτόχρονα τους έδωσε επιπλέον κίνητρο, ορμή και ζήλο για ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο