Και επίσημα εποχή Σίλας στην ΑΕΛ!

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ και δεν είναι άλλος από το Χόρχε Σίλας, ο οποίος μάλιστα χθες βρέθηκε στο Δασάκι της Άχνας για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Εθνικό. Το συμβόλαιο του είναι διετούς διάρκειας. Η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι στο προπονητικό τιμ θα προστεθούν άλλοι τέσσερις Πορτογάλοι, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: 

«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Jorge Silas. Η συμφωνία με το νεο μας προπονητή είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2024. Στο προπονητικό επιτελείο θα προστεθούν τέσσερις Πορτογάλοι, για τις θέσεις Βοηθού προπονητή, προπονητή τερματοφυλάκων, προπονητή φυσικής κατάστασης και προπονητή για την ομάδα Κ19.

Επίσης στο προπονητικό team της ομάδας αντρών θα προστεθούν ύστερα από απαίτηση του προπονητή γυμναστής για θέματα ανάλυσης και αποκατάστασης, καθώς επίσης και ακόμα ένας βοηθός προπονητής. Τα ονόματα όλων των πιο πάνω θα ανακοινωθούν με την έλευση του κ. Silas στην Κύπρο τον Ιούλιο. 

Καλωσορίζουμε τον κ. Silas και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει ξανά τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο