«Θέλουμε να απολαύσουμε αυτή την επιτυχία»!

Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος για την τεράστια επιτυχία του Άρη να εξασφαλίσει την Ευρώπη, εμφανίστηκε στη διάσκεψη Τύπου ο Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο μεγάλο είναι αυτό που πετύχαμε. Ήταν μεγάλο αποτέλεσμα το σημερινό. Είχαμε άσχημα αποτελέσματα και εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, κυρίως μετά το 4-1 από τον Απόλλωνα. Υπήρξε κριτική. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες. Ακολούθησαν το πλάνο μου. Είναι μεγάλη επιτυχία, θέλουμε να την χαρούμε να την απολάυσουμε. Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε στη νέα σεζόν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιος χάνει, κάποιος κερδίζει. Για την ώρα θέλω να απολαύσω αυτή την επιτυχία», είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Όταν ανέλαβα την ομάδα δεν ήταν καλή η ψυχολογική κατάσταση. Ήθελα να τους δώσω τη δική μου δυναμική και ψυχολογία. Προσπάθησα να εφαρμόσω κάποια αστοιοχεία που θέλω να παίζω εγώ. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις κάποια πράγματα και να παίξουν αυτά που θέλεις οι παίκτες, δεν είναι υπολογιστές. Πρέπει να χτίσεις σιγά σιγά την ομάδα. Νομίζω ότι τα παιδιά, οι παίκτες και τώρα οι δημοσιογράφοι αναγνωρίζουν αυτό που θέλουμε να παίξουμε. Το πλάνο μου έχει να κάνει με την κίνηση, σε κάθε φάση του παιχνιδιού. Για να το κάνουμε πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία».

Για την Ευρώπη και το αν θα κυνηγήσει ομίλους ο Άρης: «Βλέπουμε βήμα βήμα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν μέχρι τότε, στην προετοιμασία, σε συμβόλαια των παικτών που ολοκληρώνονται. Προφανώς θα είναι δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Πρέπει να κυνηγάς το καλύτερο».

Για τη μη κλήση του Σπόλιαριτς στην Εθνική: «Ήταν λάθος που δεν τον κάλεσε. Είναι σπουδαίος παίκτης». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο