«Δεν σημαίνει ότι θα διαλύσουμε, η αποτυχία βαραίνει πρώτα εμένα»

Απογοήτεση στην Ανόρθωση μετά την ήττα και συνάμα το ότι έχασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το παιχνίδι.

«Δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω αξίζαμε πολύ περισσότερα από αυτά που πήραμε φέτος. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση διότι η ομάδα δεν θα βγει στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να διαγράψουμε όλα αυτά που κάναμε. Νιώθουμε απογοήτευση. Αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλές δυσκολίες. Είναι μεγάλη ομάδα και πάντα βλέπει μπροστά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκώσουμε το κεφάλι, όσο δύσκολο και να είναι, διότι όπως είπα και πριν η ομάδα δεν θα κλείσει επειδή δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Πάντα έβρισκε τη δύναμη αυτή η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Η ομάδα άξιζε πολλά περισσότερα από αυτά που πήρε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίρνεις πάντα αυτά που αξίζεις. Αυτά που πήραμε είναι πολύ λιγότερα από αυτά που αξίζαμε. Σίγουρα ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Είναι λογικό. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω και να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα από αυτά που υπάρχουν. Δεν ήταν ευχαάριστα όσα γίνονταν τον τελευταίο καιρό. Το πιο δυσάρεστο είναι που δεν βγήκε η ομάδα στην Ευρώπη», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το παιχνίδι:

«Προσπαθήσαμε μετά το πρώτο γκολ, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και για αυτό το λόγο δεν πήραμε αυτά που θέλαμε. Αυτή η ομάδα μπορούσε για το πρωτάθλημα. Πετύχαμε το πρώτο στόχο, μπήκαμε στο γκρουπ στην Ευρώπη. Έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι σήμερα. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, ένα «Χ» ούτως ώστε η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε, όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας πάρει από κάτω».

Για το ότι δεν θα παίξει η ομάδα στην Ευρώπη και τη συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου: «Πιστεύω ότι θα έχουμε περισσότερο χρόνο και να δουλεψουμε να φτιάξουμε την ομάδα. Θα χρειαστούν αλλαγές. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεν θα κάνει κανένας οτι θέλει. Θα δουλέψουμε όλοι για το καλό της ομάδας. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους μας. Μία ομάδα επειδή δεν πέτυχε το στόχο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαλύσουμε. Πάντα στις δύσκολες στιγμές ψάχνεις να βρεις ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Τώρα θέλει στήριξη η ομάδα από τον κόσμο. Άστε τον Κετσπάγια, τον Λάρκου, τον οποιονδήποτε. Να είναι ο κόσμος δίπλα στην ομάδα».

Για τις ευθύνες της αποτυχημένης χρονιάς: «Με βαραίνουν εμένα ως προπονητή. Πρώτο πρώτο». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο