Ξεμούδιασμα με φιλικό

Οι προπονήσεις στο 'Ηλίας Πούλλος' συνεχίζονται για την Ομόνοια, χωρίς βέβαια να υπολογίζονται οι διεθνείς Κούσουλος, Παναγή, Τζιωνής, Δημήτρης Κολοβός και Χάρης Μαυρία. Οι δύο πρώτοι αγωνίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην πρεμιέρα της Εθνικής μας με το Σαν Μαρίνο, ενώ για την ίδια διοργάνωση οι Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν αλλά και στο παιχνίδι της Ελλάδας την Τρίτη απέναντι στη Βοσνία.

Ο Γιάννης Αναστασίου αύριο Σάββατο θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, αφού στις 11:00 έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την Ένωση στο προπονητικό κέντρο στο Γέρι. Ο φιλικός αγώνας θα είναι κλειστός για τον κόσμο και τα ΜΜΕ, αφού είναι καθαρά παιχνίδι των δύο προπονητών που ίσως μπορούν να βγάλουν τα τελικά τους συμπεράσματα για το ρόστερ.

Οδεύουμε προς την τελική ευθεία με τους προπονητές όλων των ομάδων να βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση επιλογής ποδοσφαιριστών, έτσι μέσω των φιλικών αυτών ίσως βγουν και τελικά συμπεράσματα.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο