Η λάθος εκτίμηση με Κορρέα και η αναμονή για Κετσπάγια

Βάσιμο, σε μεγάλο βαθμό το δημοσίευμα που ήρθε χθες εξ Ελλάδος, για τον Παύλο Κορρέα. Ο διεθνής - πλέον - αμυντικός της Ανόρθωσης, με τις εμφανίσεις του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, όπου μία εξ αυτών είναι ο Παναθηναϊκός.

Από την Κύπρο επίσης, έχει μεταφερθεί το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από ομάδες της Big-6 και στην «Κυρία» αγωνιούν για το αν θα παραμείνει στο ρόστερ.

Η λάθος εκτίμηση της εξέλιξης του Κορρέα, που του δίνει το δικαίωμα μέχρι το τέλος Μαΐου να αποκτήσει την ελευθέρα του, καταβάλλοντας την ρήτρα 15.000 ευρώ στην Ανόρθωση, φέρνει σε δύσκολη θέση την βαρωσιώτικη ομάδα που παράλληλα παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξη ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αυτά τα λάθη θα προσπαθήσει να αποφύγει στο μέλλον με την προσθήκη του Νεόφυτου Λάρκου ο οποίος αναμένει να δει και το τι μέλλει γενέσθαι και στο κεφάλαιο Τιμούρ Κετσπάγια.

Το ότι στο ρεπορτάζ από το Αζερμπαϊτζάν, αναφέρθηκαν εμπεριστατωμένα σε συζητήσεις του με τη Νέφτσι Μπακού, αλλά λέχθηκαν και ποσά σε πιθανή συνεργασία, δείχνει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έστελνε τον Γεωργιανό στην Γουότφορντ προ μηνών. Η αποτυχημένη σεζόν στην Ανόρθωση άλλωστε, έφερε προβληματισμό στις τάξεις της διοίκησης που εξετάζει όλα τα δεδομένα. Αναμένουμε...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο