Αποχωρούν οι Ματ, Εσπινόσα και Τάντι! (Πληροφορίες)

Ο προγραμματισμός στην ΑΕΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μετά το διαζύγιο με Μπαντία το βάρος έχει πέσει στον αντικαταστάτη του, όμως ο Τσάβι Ρόκα τρέχει παράλληλα και άλλα ζητήματα.

Ένα από αυτά είναι το ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα γίνει προσπάθεια να αποδεσμευτούν οι Ντάρμπισαϊαρ-Εσπινόσα-Τάντι. Άρα αυτόματα θα ανοίξουν δύο θέσεις στον κατάλογο Α’, ενώ ο Σιμ αν παρέμενε θα έπαιρνε από φέτος θέση και αυτός στον συγκεκριμένο κατάλογο.

Και οι τρεις δεσμεύονται με συμβόλαια ενόψει της νέας περιόδου, ωστόσο θα καταβληθεί προσπάθεια για να βρεθεί ο τρόπος και να αποχωρήσουν από την ΑΕΚ. Ήδη ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπρασίνων δουλεύει πάνω (και) σε αυτό το κομμάτι με την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Τέλος, θυμίζουμε πως τελείωσε και δεν θα ανανεωθεί ο δανεισμός των Παναδέρο-Λαμπόικο, πράγμα που σημαίνει άλλες δύο κενές θέσεις.

Ο Ολατούντζι θα πάει δανεικός σε άλλη ομάδα για να παίξει και να πάρει λεπτά στα πόδια του, ενώ στην Χιχόν επιστρέφει ο Λεάλ με τον Ρόκα να ψάχνει για άλλο τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Τούμπα-Παρασκευά.

Αυτά είναι τα δεδομένα σήμερα 24 Μαΐου και είναι γνωστό πως όταν μιλάμε για προγραμματισμό τα πάντα είναι ρευστά και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Γιώργος Λεωνίδου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο