Χριστοφόρου για την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση και τα δημοσιεύματα για Τιμούρ!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet, «ΑΝΟλα στην φόρα», ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου το βράδυ της Τρίτης.

«Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή δεν είναι μόνο καλές στιγμές. Υπάρχουν και οι κακές στιγμές. Για αυτό είμαστε εδώ, να λύσουμε όλες τις απορίες του κόσμου που έχει από το βράδι του Σαββάτου».

Για το ματς με τον Άρη: «Το βράδυ του Σαββάτου ήταν ένα από τα πιο δύσκολα. Για πρώτη φορά αυτή την 3τία η ομάδα απέτυχε να εκπληρώσει τους στόχους που είχε βάλει. Εννοώ ότι είμαστε στην 5η θέση και δεν θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Στόχος ήταν και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δεν το κρύψαμε ποτέ αυτό. Ήρθε και η ήττα από τον Άρη και άπαντες μέσα στην Ανόρθωση είναι δέκτες κριτικής. Κριτική που δεχόμαστε. Δεν ήμασταν καλοί με τον Άρη, δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε. Ο κόσμος μας χειροκρότησε την ομάδα του Άρη. Το ότι η ομάδα μας υστέρησε σε έναν τέτοιο πολύ σημαντικό αγώνα μας προβληματίζει και εμάς. Δεν έχουμε παρά να απολογηθούμε στον κόσμο. Είναι πιο σημαντικό το ότι ξενέρωσε ο κόσμος από το ότι δεν θα είμαστε στην Ευρώπη».

Για την επόμενη μέρα: «Από το Σάββατο υπάρχει σωρεία επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Για τα μεταγραφικά για τα οικονομικά και άλλα… Υπάρχει μια σταθερή χρηματική κάλυψη που μας κρατάει, ακόμα και χωρίς την Ευρώπη».

Για το τι είπε ο κ. Πουλλαΐδης στον κόσμο«Τους είπε ένα μεγάλο συγνώμη γιατί θίχτηκε η περηφάνεια τους. Η περηφάνεια του κόσμου της Ανόρθωσης είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλο».

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τιμούρ Κεστπάγια να πηγαίνει στη Νέφτσι: «Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως όπως εσείς διαβάζετε τα δημοσιεύματα, αυτό κάνουμε και εμείς. Δεν έχουμε κάτι επίσημο, κάτι χειροπιαστό. Αυτό ισχύει για την ώρα».

Για τη Γενική Συνέλευση και τον Νεόφυτο Λάρκου: «Ολοκληρώνεται η θητεία του νυν Δ.Σ και μπορώ να σας πω ότι ο κ. Χρίστος Πουλλαΐδης θα κατέλθει ως υποψήφιος μαζί με το συμβουλίου που θα ανακοινώσει στη Γενική Συνέλευση. Θέλει να επιστρέψει σε αυτό, θέλει να γίνει ξανά πρόεδρος. Ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ. Τη δεδομένη στιγμή αυτό που μπορούμε να πούμε είναι να έρθει ένας αθλητικός διευθυντής και μέσα από την προεργασία έχει υπάρχει κατάληξη με τον Νεόφυτο Λάρκου. Έχει αναλάβει αυτό τον ρόλο. Τον ρόλο του συντονισμού. Δεν φέραμε κάποιον που θα βρίσκει παίκτες. Φέραμε κάποιον που θα αναλάβει τον συντονισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης».

Για τον προγραμματισμό, τον Ουάρντα, τον Αρτυματά και τον Καλτσά: «Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Έχουν γίνει πράγματα για τα οποία θα υπάρξει ανακοίνωση όταν μπορεί να υπάρξει. Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο τη νέα σεζόν και παιδιά που ανανέωσαν πρόσφατα όπως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Λόρια και ο Αμπαρτζουμιάν ανανέωσαν τα συμβόλαια τους. Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο και επενδύουμε σε αυτόν. Είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε . Ο Ουάρντα ήρθε στην ομάδα μας, ασπούμε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Λέω ασπούμε γιατί το συμβόλαιο του έληγε και θα μπορούσε να διαπραγματευτεί. Έχει γίνει οικονομική υπέρβαση για να παραμείνει αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή μας τόνισε ότι θέλει να βρει ένα συμβόλαιο καλύτερο σε ένα πιο προηγμένο. Ασφαλώς και έγινε πρόταση για να παραμείνει ο Ουάρντα, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα. Ο Αρτυματάς είναι αρχηγός μας και του κατατέθηκε πρόταση με καλύτερους όρους και είναι στο χέρι του για να την αποδεχτεί και να συνεχίσει μαζί μας, κάτι που θέλει και η ομάδα μας. Ο Καλτσάς μετά από τρία χρόνια αποχωρεί και αυτός».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο