Αναμένοντας τον άσο του Μπεργκ

Δεδομένο, ο Άρης και η Πάφος άλλαξαν το ποδοσφαιρικό μας τοπίο. Άρα αυτή την στιγμή σε ότι αφορά θέσεις Ά Γκρουπ και Ευρώπης μιλάμε για BIG6+2.  Και έχουμε επίσης ένα άκρως ενδιαφέρον τοπίο σε ότι αφορά το νο1 των ομάδων. Ποτέ πριν δεν παρατηρήθηκε τόσο ψηλό επίπεδο τερματοφυλάκων στις επίδοξες πρωταγωνίστριες.

Οι δύο τελευταίοι MVP του πρωταθλήματος και των πρωταθλητών. Φαμπιάνο και Γιοβάνοβιτς. Ο Λόρια, τερματοφύλακας μεγάλης και δοκιμασμένης ποιότητας. Ο Μέγιερι έδειξε ξεκάθαρα σε πέντε μήνες ότι προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.   Ο Βανά ήταν σε συνολική παρουσία μαζί με τον Γιοβάνοβιτς οι κορυφαίοι του 21-22. Ο ΑΠΟΕΛ φέρνει τον Μπέλετς, τον είδαμε, τον κρίναμε. Επιλογή πάνω ραφιού, αναβάθμιση του Σκουφέτ. Για τον Πίριτς δεν έχουμε ιδίαν άποψη, αλλά… ‘Εχει μία καριέρα πίσω του, που εξασφαλίζει ποιότητα. Το κυριότερο, οι Λαρνακείς αναβαθμίστηκαν αμέσως σε σχέση με την σεζόν που έληξε.

Μένει τώρα να δούμε ποιον άσο θα διαλέξει ο Μπεργκ. Ο Ρούτκο έβαλε αρκετά ψηλά τον πήχη, ο αντι-Ρούτκο θα πρέπει να περνά… από πάνω.

Δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι διαφορές ισχύος των επίδοξων πρωταγωνιστών. Δεδομένο πως στην εκκίνηση των 11άδων, είναι από μικρές μέχρι ελάχιστες.  

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο