Εις και μόνος ο Ντουμερσί

Ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά την περσινή απουσία και 21 μήνες μετά τον τελευταίο του παιχνίδι. Ιούλιο ο πρώτος φετινός αγώνας, 1η Οκτωβρίου του 2020 ήταν ο τελευταίος. Στην Τσεχία με την Σλόβαν. Αυτό που παρατηρούμε και είναι σαφώς σπάνιο είναι το γεγονός ότι μόλις ένας ποδοσφαιριστής που ήταν στην αποστολή εκείνου του αγώνα βρίσκεται σήμερα στην ομάδα.

Δείτε επίσης:

Η επιθυμία του Οκριασβίλι για την επόμενη του ομάδα

Μεταγραφές / Ψάχνουν στον ΑΠΟΕΛ...

Ο ΑΠΟΕΛ υπό τις οδηγίες Μαρίνου Ουζουνίδη παρατάχθηκε με τους: Σίλβα, Νσούε, Ζορζ, Σιέλη, Ζεράλδες, Ανουάρ, Ντε Βισέντι, Ζαχίντ, Τάμαρι, Νούχιου και Ντογκαλά. Μπήκαν σαν αλλαγές οι Μερκής, Κλοναρίδης  και Ατζίλι, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Πρινιωτάκης, Σάντος, Μπεν Σαχάρ και Γιένσεν.

Συνεπώς από όλους αυτούς, μόνο ο Ντουμερσί Ντονγκαλά επιστρέφει ως «γαλαζοκίτρινος» από τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα και κρατάει τη σκυτάλη. Οι υπόλοιποι 17 εκείνης της βραδιάς αποχώρησαν.  Σημειώνουμε ότι από τους υφιστάμενους παίκτες στο ρόστερ εκείνης της σεζόν ήταν φυσικά  ο Εφραίμ, ο Ντίαζ (επέστρεψε από τον δανεισμό), ενώ ξεκινούσαν και οι νεαροί Γαβριήλ, Σατσιάς, Κούτσακος, Τσιλιγκίρης…   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο