Το βάρος στην επίθεση

Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που στη μεταγραφική περίοδο μπορούμε να πούμε ότι κινείται λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες, με τον Τσάβι Ρόκα να είναι καθημερινά στη μάχη… Αρχικά ήταν το θέμα προπονητή, έκλεισε… Μετά υπήρξαν άλλες τρεις ανακοινώσεις αυτές των Πίριτς, Κάσας και Σανχούρο με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή της ομάδας να ρίχνει το βάρος στην επίθεση. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για την ΑΕΚ

Οι Τρισκόφσκι και Ρόμο είναι μέχρι στιγμής οι δύο επιθετικοί για την ΑΕΚ, με τον Ρόκα να είναι στην αναζήτηση ενός διαφορετικού προφίλ από αυτούς, που θα πλαισιώνει τους δύο και θα μπορούμε να μιλάμε για πληρότητα στην επιθετική γραμμή. Η ΑΕΚ έκλεισε τη χρονιά με 44 γκολ, 23 στην ΑΕΚ Αρένα και 21 εκτός έδρας με τον Ρόκα να ψάχνει μία πολύ καλή και συνάμα ποιοτική λύση, τύπου Σανχούρχο που θα φέρει ναι μεν ενθουσιασμό αλλά θα μπορεί να προσφέρει και άμεσα στην ομάδα και λόγω υποχρεώσεων της στην Ευρώπη.

Τα βιογραφικά που παραλαμβάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΑΕΚ για ποδοσφαιριστές είναι ήδη αρκετά, όμως όλοι γνωρίζουν ότι ο τελικός λόγος ανήκει στον Ρόκα που θα πάρει τις καλύτερες αποφάσεις για τη σεζόν. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο