Απαγορεύονται τα περσινά λάθη

Μονόδρομος αποτελεί για την Ανόρθωση η δημιουργία της ομάδας εκείνης ώστε όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει αλλά να κατακτήσει το πρωτάθλημα, να επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αυτό για να γίνει χρειάζονται έργα και πράξεις και όχι λόγια που ακούστηκαν πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Ο προγραμματισμός του περσινού καλοκαιριού σε μεγάλο βαθμό ήταν κάκιστος. Ήρθαν ποδοσφαιριστές που όχι μόνο δεν πρόσφεραν τα όσα αρμόζει η φανέλα της Ανόρθωσης αλλά ενδεχομένως σε άλλες εποχές ( παλαιότερες) δεν θα περνούσαν την πόρτα του ''Αντ. Παπαδόπουλος''. Το εγχείρημα του Νεόφυτου Λάρκου σε συνεργασία με τον νέο προπονητή Ντάρκο Μίλανιτς είναι μεγάλο και χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις και σωστές αποφάσεις.

Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στην «Κυρία» θα είναι διψήφιος. Ήδη ο Νεόφυτος Λάρκου έχει προχωρήσει αρκετά στον προγραμματισμό, στον εντοπισμό ποδοσφαιριστών και σε επαφές. Αυτοί που θα έρθουν πρέπει να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της Ανόρθωσης. Πρέπει να την επαναφέρουν σε πορεία τίτλου, πρέπει να την κάνουν πρωταθλήτρια. Τα λάθη που έγιναν πρέπει να μην επαναληφθούν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο