Από το μερικό στο ολικό ρεκτιφιέ!

Στη… μειονότητα των ομάδων της α’ κατηγορίας που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη μεταγραφική προσθήκη εν όψει της νέας σεζόν συγκαταλέγεται η ΑΕΛ.

Η απουσία ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και ο εξ αυτής συνεπαγόμενος (πρόσθετος) χρόνος για στελέχωση του ρόστερ είναι μια εξήγηση, πλην όμως όχι η μοναδική.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη και την πρόσληψη του Σίλας στην τεχνική ηγεσία τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί ως προς το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Ο Ελλαδίτης είχε ζητήσει το «σπάσιμο» τεσσάρων συμβολαίων, προκειμένου να ελευθερωθούν μπάτζετ και θέσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ο Πορτογάλος ωστόσο έχει μια ακόμη μεγαλύτερη λίστα αποδεσμεύσεων.

Σε αυτήν περιλαμβάνεται μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ενδέχεται να φτάσουν και τους εννέα-δέκα. Αν υλοποιηθεί το πλάνο του νέου προπονητή, τότε ο λεμεσιανός σύλλογος δεν θα προχωρήσει σε μερικό, αλλά σε ολικό ρεκτιφιέ στο ρόστερ του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ωστόσο, πρέπει πρώτα να τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη λύση συμβολαίων και ακολούθως -ανάλογα και με το μπάτζετ που θα έχει εξοικοινομηθεί- να γίνουν οι κινήσεις ενίσχυσης.

Το καλοκαίρι προβλέπεται μακρύ για την ΑΕΛ…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο