Τι απέγινε το περίφημο πλάνο

12 Ιουνίου 2020. Η ΑΕΛ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ντούσαν Κέρκεζ για δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης: 

«Προτάσεις από Κύπρο και εξωτερικό. Εκτιμώ αφάνταστα ότι στην ΑΕΛ...»

Λίγους μήνες αργότερα, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Σερβοβόσνιος τεχνικός αποκαλύπτει ότι με τον Αντρέα Σοφοκλέους συμφωνήθηκε τριετές πλάνο, στη διάρκεια του οποίου ο σύλλογος πρέπει να έχει κατακτήσει (τουλάχιστον) ένα πρωτάθλημα.

Σ’ εκείνη την πρώτη χρονιά του πλάνου η ομάδα έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην υλοποίηση του στόχου, καθώς διεκδίκησε σχεδόν μέχρι τέλους πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η δεύτερη χρονιά, ωστόσο, αποτέλεσε ένα πισωγύρισμα -σε όλα τα επίπεδα. Ο Κέρκεζ αποδεσμεύτηκε μεσούσης της περιόδου πληρώνοντας το μάρμαρο για την κακή πορεία της ΑΕΛ, η οποία έκλεισε τη σεζόν δίχως τίτλο και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μετά την ολιγόμηνη θητεία του Σάββα Παντελίδη ο Σοφοκλέους εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον (πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή της) Ζορζ Σίλας, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Εν προκειμένω τίθεται το εύλογο ερώτημα, αν το περίφημο πλάνο ευρίσκεται εν ισχύ, καθώς εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του.

Δεδομένων των επιδιωκόμενων ριζικών και μαζικών αλλαγών στο ρόστερ, ωστόσο, εμπεδώνεται η αίσθηση πως το ερώτημα εκτός από εύλογο είναι και ρητορικό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο