Περιμένοντας τη μεταγραφή… μπαμ!

Από τις 23 Ιουνίου και την τελευταία μεταγραφή του Κάρλος Πεϊσότο μέχρι σήμερα, παρατηρείται μία στασιμότητα στο μεταγραφικό κομμάτι του Απόλλωνα. Οι πρωταθλητές ακόμη δεν έχουν προχωρήσει στη μεταγραφή μπαμ για την ομάδα και όλοι αναμένουν ότι αυτό θα γίνει είτε με την περίπτωση ενός στόπερ, είτε με τον κεντρικό επιθετικό. 

Δείτε επίσης:

Συγκλονίζει ο Γιοβάνοβιτς: «Θυμάμαι τις βόμβες και τα θραύσματα...» (pics)

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Ρομπέρζ: «Ήταν να έρθω εδώ ένα χρόνο και να φύγω...» (pics)

Το ρόστερ των κυανολεύκων είναι συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό, υπάρχει εξάλλου ο βασικός κορμός που να μπορεί ν’ ανταποκριθεί στα πρώτα παιχνίδια της Ευρώπης, ο Τσόρνιγκερ δεν ανησυχεί καθόλου, κάνει το δικό του παιχνίδι υπομονής και γνωρίζει ότι μόνο με καλύτερες λύσεις και πιο δυνατές επιλογές θα ενισχυθεί ο Απόλλωνας για φέτος. Πέραν των βασικών επιλογών κεντρικό αμυντικό, επιθετικό, ακραίο επιθετικό και μέσο, γίνονται σκέψεις και για δεξί μπακ αλλά και ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν για τον κατάλογο Β’. Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει, όλοι πάνε για την υπέρβαση και μία όσο πιο καλή πορεία στην Ευρώπη γίνεται.

Ο στόχος δεν αλλάζει καθόλου για τους πρωταθλητές, πάνε για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα με τις μηχανές να παίρνουν μπρος στις αρχές Ιουλίου με εργομετρικά και προπονήσεις αρχικά στις Πλάτρες και μετά στην Αυστρία. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο