Υπάρχει εξήγηση για το πλάνο της 4ης Ιουλίου

Αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Ανδρέα Δημητρίου, η Ομόνοια ήθελε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να κάνει τέσσερις μετεγγραφές. Μπρούνο, Μπάρκερ, Μίλετιτς, Μάθιους… Αν και υπολείπονται τουλάχιστον άλλες τόσες, υπάρχει μία εξήγηση στο «πρώτα καρέ και μετά τα επόμενα».  Την εξήγηση την δίνει το ίδιο το μέχρι τώρα ρόστερ.

Έκλεισε καρέ στα φτερά, κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας, έκανε τριάδα στα στόπερ. Λείπει ο επιθετικός, αλλά ήδη η Ομόνοια έχει ήδη δύο (Μάταβς, Κακουλλής). Λείπει ο κεντρικός επιθετικός μέσος, αλλά στην εκκίνηση υπάρχει ο Παπουλλής. Απουσιάζει άλλο ένα χαφ, αλλά στην γραμμή εκκίνησης υπάρχουν Μπασιρού, Μιξ, Χάμπος, όπως και ο Κούσουλος. Από τα πρώτα σημάδια της προετοιμασίας του άτυχου διεθνούς, θα αποφασιστεί και τι είδους μέσος θα αποκτηθεί. Μένει φυσικά και το αριστερό μπακ. Έτσι και αλλιώς είναι μία θέση η οποία θα καλυφθεί αναλόγως με πιθανότερο ενδεχόμενο τη λίστα Β΄. Αλλά προς το παρόν όλες τις ανάσες στον Λέζιακς θα τις δίνει ο Νικόλας Παναγιώτου.

Άρα και χωρίς καν να υπολογίζουμε κάποιο από τους νεαρούς, η Ομόνοια βάζει μπρος με επιλογές σε όλες τις θέσεις και παίρνει τον χρόνο της για τις επόμενες προσθήκες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο