«Λες και δεν υπάρχει ο Καρώ ή ο Έσελινγκ...»

Ο Τάκης Αντωνίου μίλησε στον Super Sport FM και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ». Αναφορές σε Ντάλσιο, Χουλτ και όχι μόνο.

Δείτε επίσης:

Τελείωσε του Σαμπάλα, ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα!

Μεταγραφικό «μπαμ» με τον Νάνι!

Τον στοίχειωνε εκείνο που έγινε με τον ΑΠΟΕΛ

Όλα όσα είπε:

Για το φιλικό με την Μπότεφ Βράτσα (0-0): «Δυστυχώς δεν θα πρωτοτυπήσω καθόλου. Ο χθεσινός αγώνας δεν προσφέρεται για διαπιστώσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη στην προετοιμασία και τέτοιοι αγώνες εντάσσονται καθαρά στην προετοιμασία. Δηλαδή δεν προετοιμάζεται η ομάδα για να είναι φρέσκια σε τέτοιου είδους αγώνα. Το μόνο ενδιαφέρον είναι η παρουσία των νέων αποκτημάτων. Εξακολουθώ να πιστεύω».

Για τον Ντάλσιο: «Διαπιστώσαμε ότι είναι ένας καλός παίκτης ο Ντάλσιο, αλλά πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει πρέπει να ενταχθεί σε ομάδα που δουλεύει σωστά για να μπορεί να βοηθήσει. Οι ομάδες είναι που βοηθούν τους παίκτες και όχι αυτοί την ομάδα. Είναι δουλειά του προπονητή να δείξουν την αξία και τις ικανότητές τους οι παίκτες. Είναι εύκολο άμα δεν δουλεύει σωστά μία ομάδα να μην δείχνουν οι παίκτες αυτά που πρέπει σε σχέση με το ποιοι πραγματικά είναι»

Αν μπορεί να πει 1-2 κουβέντες εξτρά για τον παίκτη: «Δύο κουβέντες μπορώ να πω, όχι περισσότερες όμως. Δείχνει καταρτισμένος παίκτης με καλό κοντρόλ, βλέπει γήπεδο, μοιράζει παιχνίδι, χειρίζεται καλά το αριστερό του πόδι. Σε πιο ανταγωνιστικούς αγώνες θα δείξει πραγματικά που μπορεί να φτάσει».

Για τον Σαμπάλα: «Ήταν ένας καλός παίκτης, ουδείς τέλειος, είχε τις αδυναμίες του. Βελτιώθηκε πολύ και θα μπορούσε να βελτιωθεί κι άλλο. Πρέπει να βρεθεί ποδοσφαιριστής να καλύψει τη θέση και όχι το κενό διότι υπάρχει και ο Γουίλερ. Διαβάζω ότι μετά τον Κρέσπο πρέπει να έρθει άλλος ένας για να καλυφθεί το κενό. Λες και δεν υπάρχει ο Καρώ ή ο Έσελινγκ».

Για τους Χαφέζ και Χουλτ που ενδιαφέρουν: «Για αυτούς μπορούμε να μιλήσουμε επειδή τους ξέρουμε. Ο Χουλτ να μπορεί να συμμετέχει στην ανάπτυξη, είναι καλός μπακ και έχει καλόι αριστερό πόδι. Ο Χαφέζ είναι πιο καλός από τον Χουλτ στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και νομίζω πιο γρήγορος. Ίσως να είναι πιο αδύναμος αμυντικά. Αν με ρωτάτε θέλω Χαφέζ για την Κύπρο και Χουλτ για την Ευρώπη (σ.σ. χαριτολογώντας)».

«Όπως ήταν το ρόστερ της ομάδας, όλος ο κεντρικός διάδρομος από πίσω ως μπροστά, είναι στελεχωμένος από καλούς παίκτες. Αν έρθει ο Χουλτ, ήρθε και ο Σούσιτς, συμπληρώνονται οι θέσεις στα άκρα της άμυνας και μένει να καλυφθούν οι υπόλοιπες θέσεις στα άκρα τις επίθεσης», πρόσθεσε.

Για τον Πολυκάρπου: «Ο σωματότυπος του είναι καλύτερος για το κέντρο παρά για το κέντρο της άμυνας. Αν μπορεί να κινηθεί έξυπνα και να κρατούνται ισορροπίες, ίσως να είναι πιο χρήσιμος εκεί».

Για τον Τσεμπάκ: «Δεν διαγράφω έναν παίκτη που έκανε καριέρα σε υψηλότερο επίπεδο. Πάντα είχα μια ελπίδα ότι από κάπου θα κάμει το λεγόμενο ριστάρτ. Για να το κάνει, πρέπει ο ίδιος πρώτα να το θέλει και δεύτερο οι αρμόδιοι να του δείξουν εμπιστοσύνη και ότι βασίζονται σε αυτόν. Πιθανόν αυτός ο χρόνος να έχει παρέλθει και να λήφθηκε απόφαση να φύγει αφού έρχεται ο Σούσιτς. Καλός παίκτης είναι απλά δεν βρέθηκε ο χρόνος να το αποδείξει».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο