Κτύπησαν καμπανάκια στο ΓΣΠ

Είναι ακόμη αρχές Αυγούστου, ήταν φιλικό, ας αφήσουμε και το σκορ κατά μέρος. Η περίπτωση Ζε ήταν ατυχής και πήγε πίσω (κι' άλλο) τα θέματα ενίσχυσης. 

Κατά τα άλλα όμως όποιος φίλος της Ομόνοιας είδε απόψε την ομάδα είδε και τις ανησυχίες του να επιβεβαιώνονται. 

Ξεκάθαρο ότι ήταν κλικς πίσω από την ΑΕΚ (που είναι σε ίδιο επίπεδο ετοιμότητας).  Έχαναν όλες σχεδόν τις δεύτερες μπάλες. Ο αμυντικός της μηχανισμός έσπαγε εύκολα με τις γραμμές να μην έχουν δέσιμο. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είχε θέματα. Πολλά τα εύκολα ατομικά λάθη. Έλλειψη σε αλληλοβοήθειες και κίνηση χωρίς μπάλα. 

Επιθετικά λίγα πράγματα, ελάχιστα για την ακρίβεια. Ένα ξέσπασμα στα τελευταία 6-7 του ημιχρόνου το σημείο αναφοράς. Αυτό έφερνε την ΑΕΚ να έχει περισσότερο τη μπάλα και να επιτίθεται (ωραία πρέπει να πούμε).. 

Η εμφάνιση, πέρα από τον βαθμό ετοιμότητας έχει να κάνει και με με την ισχύ και τις επιλογές.  Ξεκάθαρο ότι η Ομόνοια υστερεί σε ποσότητα και ποιότητα.

Σε 12 μέρες έχει ευρωπαϊκό αγώνα.. Θα παίξει με μία ομάδα πολύ πιο έτοιμη και πιο ισχυρή. Με αυτή την εικόνα δεν δείχνει να έχει τύχη. Ανεξάρτητα αν θα είναι σε όμιλο, οι ιθύνοντες όφειλαν να είναι σε εγρήγορση και να έχουν εκτιμήσει καλύτερα την κατάσταση και το επίπεδο αυτής της εποχής.

Ας μην ξεχνάμε ότι πέρα από τις κενές θέσεις στο ρόστερ, υπάρχουν και άλλα θέματα όπως τραυματισμοί.  Οι μετεγγραφές είναι αναγκαίες και πρέπει άμεσα να κλείσουν οι τρεις εμφανείς τρύπες σε μεσαία γραμμή και επίθεση με παίκτες πρώτης γραμμής (συν τον αριστερό μπακ)

Και αν δεν υπάρχει χρόνος για την Γάνδη, υπάρχουν ενόψει άλλοι έξι αγώνες Ευρώπης και το ίσως πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ever. Το οποίο παρεμπιπτόντως αρχίζει σε 23 μέρες. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο