Κανονικά θα πρέπει να ηχεί... συναγερμός!!!

Ηλίου φαεινότερο ότι οι αδυναμίες της Ομόνοιας είναι μεγάλες. Λογικά ομιλούντες θα πρέπει να ηχεί από το βράδυ συναγερμός στα γραφεία του συλλόγου. Όχι γιατί έχασε αλλά για το τι έδειξε (και) κόντρα στον σημερινό (με πολλές αλλαγές) Απόλλωνα. Ας αφήσουμε κατά μέρος την λανθασμένη επιλογή του 3-5-2. Δεν είναι εκεί το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

 

Ακόμη και αν κάποιος αποδεχτεί την θέση ότι έρχεται σοβαρή ενίσχυση, οι «πράσινοι» με το υλικό που πρακτικά επέλεξαν να έχουν αυτή την εποχή (με βάση το πλάνο προετοιμασίας), είναι εμφανώς ανέτοιμοι και βρίσκονται σε επίπεδα αγωνιστικής μετριότητας. Αν το καλοσκεφτεί όμως κάποιος υπάρχει εξήγηση. Πρακτικά αγωνίζεται μεγάλο μέρος της ομάδας που τερμάτισε 7η. Με μοναδική ποιοτική αναβάθμιση τον Μπρούνο (αναμένουμε να δούμε πράγματα από Μπεζούς).

Και με την μέχρι τώρα εικόνα της να λέει ότι μάλλον αποδυναμώθηκε ή στην καλύτερη έμεινε στάσιμη. Έξι μέρες πριν παίξει στην Ευρώπη δεν έχει φορ που να τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα (πέρασαν δε 12 μέρες από το ναυάγιο με Ζε), ο οργανωτής δεν είναι έτοιμος, δεν έχει τον πραγματικό box του box χαφ (must στο σύγχρονο ποδόσφαιρο). Η ιστορία με τον Λοϊζου φανερώνει ολοκληρωτικά το θέμα στα άκρα. Ποιες οι επόμενες επιλογές;

Ο Μπάρκερ (απλά καλός) και ο Ζαχαρίου (ήταν πάλι εκτός αποστολής). Σε ότι αφορά τα μετόπισθεν έχει επιλογές, αλλά και θέματα συνοχής και συγκέντρωσης (παρεπιπτόντως άλλο ένα χοντρό λάθος από τον Λέσιακς). Χρειάζονται μετεγγραφές ίσως και για χάρη των μετεγγραφών. Εννοούμε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για ποιοτική, αλλά και ποσοτική ενίσχυση. Ανεξάρτητα από το πόσες αντιστάσεις μπορεί να έχει κόντρα στην Γάνδη, έρχεται ή έναρξη ενός άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος και έξι ματς ομίλων.

Και η Ομόνοια δεν... Με ευθύνη Λένον, τμήματος προγραμματισμού και Διοίκησης. Αν αυτή η εικόνα αλλάζει σε 2 εβδομάδες είναι ένα μεγάλο ερώτημα..

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο