Παρόντες στη Γ.Σ. του σωματείου οι οργανωμένοι Ανορθωσιάτες

Με ανακοίνωση τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης ενημερώνουν ότι θα είναι παρόντες στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να θέσουν τους προβληματισμούς του κόσμου για την κατάσταση στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του που είναι εγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου ότι την ερχόμενη Πέμπτη η ώρα 18:30 θα δώσουμε το παρών μας στην έκτακτη Γ.Σ του συλλόγου. Ο οργανισμός μας, μέσω των εκπροσώπων του, θα θέσει τους προβληματισμούς του κόσμου από το βήμα της Γ.Σ.

Δεν θα μιλήσουμε δημόσια πριν την Γ.Σ. με λεπτομέρειες αλλά θα το πράξουμε μετά από αυτή. Το τι θα ειπωθεί θα είναι βασισμένο στις απαντήσεις που θα δοθούν ενώπιων των μελών, από τα στρατόπεδα που έχετε δημιουργήσει. Το μόνο που ελπίζουμε, είναι ΟΛΟΙ οι άμεσα εμπλεκόμενοι να είναι αυτοπροσώπως παρόντες την Πέμπτη. Θα σας δούμε στα μάτια και θα ζητήσουμε τις αλήθειες. Ελπίζουμε να μπορέσετε να μας τις δώσετε για μια και μοναδική φορά. Και οι αλήθειες ξεκινούν από πολλά χρόνια πριν που νομίζετε πως τις έχετε κρύψει καλά. Εδώ και 11 χρόνια έχετε στριμώξει τα φτερά του ΦΟΙΝΙΚΑ και δεν τον αφήνετε να πετάξει ξανά, δεν τον αφήνετε ελεύθερο να αναγεννηθεί όπως του αξίζει. Όπως έμαθε να ζει και να αναγεννάται μέσα από τις στάχτες και τις κακουχίες του. Τον θέλετε σε καλούπια και για την πάρτη του ο καθένας σας. Θα τα πούμε εκεί με ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε υπερασπιστές μόνο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Ξέρετε που σας έχουμε γραμμένους τους υπόλοιπους.

Υ.Γ. Απόψε έκτακτες ανοιχτές συγκεντρώσεις στα κλιμάκια μας για συζήτηση της θέσης μας.

ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΝΕΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΧΘΕΣ

Με εκτίμηση 
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου - ΜΑΧΗΤΕΣ 1994

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο