Βάζουν «τρικλοποδιά» στον Μπεργκ και… φεύγουν!

Ως πρωτοπόρος θα αντιμετωπίσει η Πάφος FC τον πρωταθλητή Απόλλωνα στο «Τσίρειο» για το ντέρμπι κορυφής της πέμπτης αγωνιστικής.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα επιχειρήσει να πάρει νίκη στη συγκεκριμένη στροφή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες -όλες ως προπονητής της Ομόνοιας.

Η πιο εντυπωσιακή παράμετρος σε αυτήν την υπόθεση, ωστόσο, αφορά την τύχη των προπονητών που δεν έχουν επιτρέψει στον Νορβηγό να πανηγυρίσει στην πέμπτη αγωνιστική: και οι τρεις αποδεσμεύτηκαν μετά από λίγο καιρό!

Συγκεκριμένα:

-την περίοδο 2019/20 η Ομόνοια του Μπεργκ ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 από την Πάφο του Ζέλικο Κόπιτς. Το παιχνίδι έλαβε χώρα στις 5 Οκτωβρίου 2019 και στις 6 Νοεμβρίου του ίδιου έτους ο Κροάτης αποτέλεσε παρελθόν για τον παφιακό σύλλογο.

-την περίοδο 2020/21 η Ομόνοια του Μπεργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο «Τσίρειο» με τον Απόλλωνα του Γιάννη Πετράκη. Λόγω μετάθεσης η αναμέτρηση διεξήχθη στις 13 Ιανουαρίου 2021 και στις 12 Μαΐου του ίδιου έτους ο Κρητικός αποδεσμεύτηκε από τους «κυανολεύκους».

-την περίοδο 2021/22 η Ομόνοια του Μπεργκ ηττήθηκε 1-0 στο ΓΣΠ από τον Ολυμπιακό του Γιώργου Πετράκη. Το ημερολόγιο έγραφε 3 Οκτωβρίου 2021 και στις 22 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους ο Ηρακλειώτης έλυσε τη συνεργασία του με τους «μαυροπράσινους».

Θα γίνει ο Νταβίντ Καταλά ο τέταρτος προπονητής που θα βάλει… τρικλοποδιά στον Μπεργκ στην πέμπτη αγωνιστική; Και αν ναι, θα έχει την τύχη των τριών συναδέλφων του που προηγήθηκαν; Το ντέρμπι κορυφής στο «Τσίρειο» μόλις απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο