«Δεν μας είχαν καν στην εξάδα» (ηχητικό)

Διαβάστε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου μετά και την μεγάλη πρόκριση των γαλαζοκιτρίνων στον μεάλο τελικό του κυπέλλου. 

Για την πρόκριση: «όλοι όσοι αγαπούμε την ΑΕΛ, εκείνη την στιγμή νιώσαμε μεγάλη χαρά. Νομίζω είναι μια δικαίωση των κόπων που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Δεν τελείωσε κάτι αφού δεν κατακτήσαμε τίποτα. Βάλαμε στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και μετά το κύπελλο. Παρ’ όλο που ήταν ρίσκο». 

«Όλες οι νίκες που ήρθαν πανηγυρίστηκαν αρκετά αλλά η πρόκριση μας έδωσε πολλή χαρά». 

«Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει οριστικοποιηθεί και μαθηματικά η έξοδος στην Ευρώπη. Δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε. Θέλουμε να πάρουμε πίσω την 3η θέση της βαθμολογίας. Υπάρχει ακόμη ένας μήνας για τον τελικό του κυπέλλου. Να καθαρίσει το μυαλό μας και υπάρχει χρόνος για να το σκεφτούμε». 

«Από την αρχή της χρονιάς έχουμε καταρρίψει αρκετές κακές παραδόσεις που είχε η ομάδα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα σηκώσουμε το τρόπαιο. Είναι η πρώτη φορά που εκφραζόμαστε τόσο ελεύθερα. Έχουμε πίστη στην ομάδα το θέλει και ο κόσμος. Η δουλειά που κάνουμε μιλάει από μόνη της». 

«Ας μην ξεχνάμε τις προβλέψεις που είχαμε στην αρχή της χρονιάς. Δεν μας είχαν ούτε στην πρώτη εξάδα». 

«Δεν σταματά ποτέ ο προγραμματισμός στην ΑΕΛ. Υπάρχει καλή σχέση μεταξύ προέδρου και τεχνικής ηγεσίας. Σίγουρα όταν θα μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι θα το πράξουμε. Ακολουθείται μια γραμμή και δεν ξεφύγαμε ποτέ». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο