ΑΠΟΕΛ: Παίζει… μισό τίτλο στην Αρένα

Μετά τις νίκες κόντρα σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα, ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, ταξιδεύει στην Λάρνακα για να παίξει ουσιαστικά τον μισό τίτλο.

Και λέμε μισό τίτλο γιατί είναι η τελευταία φορά που ο ΑΠΟΕΛ παίζει εκτός ΓΣΠ και σε περίπτωση νίκης, θα διατηρήσει τουλάχιστον την διαφορά των τεσσάρων βαθμών πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Πάολο Τραμετσάνι κράτησε σε μεγάλο βαθμό φρέσκους τους μισούς του βασικούς, με στόχο να πάει στην Αρένα για να κερδίσει τον… μισό τίτλο. Σε περίπτωση που φύγει με την νίκη από την Λάρνακα, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει την πολυτέλεια να ηττηθεί ακόμα και στο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, αφού η ΑΕΚ είναι η ομάδα που δυσκολεύει τους γαλαζοκίτρινους στην φετινή σεζόν και όχι μόνο. Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά το πλάνο της ΑΕΚ και θα προσπαθήσει να το εξουδετερώσει, έτσι ώστε να οδηγήσει την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο