Η Ανόρθωση όχι, ο Μίλανιτς ναι

Μετά το ΓΣΠ (2-1 τον Ολυμπιακό) και το «Αμμόχωστος-Επιστροφή» (2-0 την Καρμιώτισσα) η Ανόρθωση βάζει… πλώρη να «κουρσέψει» και την «ΑΕΚ-Αρένα».

Η «Κυρία» φιλοδοξεί να διατηρήσει το εκτός έδρας αήττητό της στη σεζόν και να αποδείξει ότι δύναται να καταβάλει και άμεσους ανταγωνιστές της για τους τίτλους και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Οι «κιτρινοπράσινοι» έχουν εξελιχθεί σε κακό της δαίμονα, καθώς μετά το 1-2 στις 30 Νοεμβρίου 2019 παραμένουν αήττητοι σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια απέναντί της (2-2-0), ενώ ανεξαρτήτως έδρας το αήττητο σερί τους κόντρα στο σύλλογο της Αμμοχώστου εκτείνεται πλέον σε επτά αγώνες (5-2-0).

Σε αντίθεση με την Ανόρθωση, ο Ντάρκο Μίλανιτς «έχει πάρει τον αέρα» της ΑΕΚ για τα καλά. Την περασμένη περίοδο, ως προπονητής της Πάφου, αντιμετώπισε τρις τους Λαρνακείς: μετά το 1-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης» (3η αγωνιστική) πανηγύρισε νίκες εις βάρος τους τόσο εκτός (3-1) όσο και εντός έδρας (2-0).

Συνεπώς, αν θεωρηθεί ότι η «Κυρία» εδώ και μια τριετία έχει (ξε)χάσει το know-how της επικράτησης επί των «κιτρινοπράσινων», ο Σλοβένος τεχνικός της μοιάζει ο καταλληλότερος να της το εμφυσήσει-υπενθυμίσει…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο