Τεράστια προσφορά με μεγάλο κενό

Δεκατρία χρόνια ξηρασίας, τόσο είναι το διάστημα απουσίας του Απόλλωνα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα τελευταία χρόνια εκφράζεται και λέγεται διά στόματος προπονητών και διοίκησης ότι μεγάλος στόχος στο ξεκίνημα της χρονιάς είναι η κατάκτηση του τίτλου, όμως στην τελική δεν επιτυγχάνεται. 

Είτε γιατί υπάρχει θέμα απειρίας, θέμα ρόστερ ή απλά φτάνοντας στο τέλος της κούρσας του πρωταθλήματος, συνειδητοποιούν ότι πάντα κάποιος είναι καλύτερος. 

Για δύο ποδοσφαιριστές θα μιλήσουμε που μετά από τόσα χρόνια στον Απόλλωνα είναι κάπως «αδικία» να μην πανηγυρίσουν τον τίτλο κάποια στιγμή. Πρόκειται για τους Βάλε και Παπουλή οι οποίοι ήρθαν Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα τη σεζόν 2012-13, με μεγάλες βλέψεις και υποσχέσεις, με τους δύο να έχουν στο βιογραφικό τους τρία κύπελλα, δυο Σούπερ Καπ και μεγάλες προκρίσεις στην Ευρώπη.

Οι δύο εκ των αρχηγών της λεμεσιανής ομάδας, τα τελευταία χρόνια πορεύονται και οι ίδιοι με κοινό στόχο αυτό της ομάδας για να πάει ο τίτλος στο Κολόσσι, όμως η αποστολή τους στο θέμα «πρωταθλητής» κρίνεται αποτυχημένη. Από την άλλη όμως η προσφορά τους είναι τεράστια, κανείς δεν αναιρεί τα όσα έχουν πετύχει οι δυο τους τόσο στις ευρωπαϊκές παρουσίες της ομάδας, όσο και στις εγχώριες αναμετρήσεις. 

Την περσινή χρονιά ο Απόλλωνας τερμάτισε δεύτερος ενώ τις προηγούμενες τρεις έκοψε το νήμα στην 3η θέση. Για φέτος υπάρχουν ακόμη οι μαθηματικές ελπίδες, όσο όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει τον πρώτο λόγο, τα πράγματα δεν είναι με το μέρος του. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο