Στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ Αθηνών ο Ουεντραογκό

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ΑΕΚ Αθηνών βρήκε μια ενδιαφέρουσα «γαλλική» περίπτωση στην… Κύπρο και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Λεμεσού και δεν είναι άλλος από τον Ντίλαν Ουεντραογκό. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός της λεμεσιανής ομάδα προτάθηκε και εξετάζεται από την ΑΕΚ Αθηνών. 

Η περίπτωση του Ουεντραογκό είναι χαρακτηριστική του τρόπου που κινείται στη μεταγραφική αγορά η ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει παίκτες έτοιμος, φτασμένους, που να προσφέρουν λύσεις πρώτης γραμμής, αλλά κοιτάζει και «λαχεία». Και είναι αλήθεια ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει ότι διαθέτει σπουδαία ποιότητα. 

Απόσπασμα από την ιστοσελίδα 10.gr:

"Η ΑΕΚ έχει μπει σε διαδικασία μεταγραφικής ενίσχυσης εδώ και καιρό και ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει την… εμφάνισή τους, αναφορικά με τους παίκτες που απασχολούν, προτείνονται ή παρακολουθούνται από τους Κιτρινόμαυρους. Μια μακρά λίστα, που όμως έχει μπει σε… σειρά από τους ανθρώπους της Ενωσης, με ιεράρχιση όλων των στόχων και των ονόμάτων, βάσει θέσης, ηλικίας, κόστους, ταλέντου, προοπτικής.

... Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ βρήκε μια ενδιαφέρουσα «γαλλική» περίπτωση στην… Κύπρο! Και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Λεμεσού, την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Ντίλαν Ουεντραογκό. Ο 20χρονος (22/07/1998) κεντρικός αμυντικός, που προτάθηκε, εξετάστηκε και φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του «Λύμπε» και του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ...

Ο Ουεντραογκό είναι «προϊόν» της ξακουστής ακαδημίας της Μονακό, η οποία τον ανακάλυψε σε ηλικία 15 ετών και τον ενέταξε στα τμήματα υποδομής της. Το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, ο Ουεντραογκό έμεινε ελεύθερος από τους Μονεγάσκους και αποκτήθηκε από την ομάδα της Λεμεσού. Με την εξέλιξή του να έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις στη Μεγαλόνησο. Οπου και αναπτύχθηκε το σενάριο για «ερώτηση» της ΑΕΚ..."
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο