Τέλος συνάντησης και γραπτό υπόμνημα στην Επιτροπή από Πουλλαΐδη

Μετά από πέντε ώρες και μισή ώρα πριν τις 12 τα μεσάνυχτα η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση, αναφορικά με τη συνάντηση της Τριμελούς Επιτροπής και του κ. Χρήστου Πουλλαΐδη.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση μεταξύ της Τριμελούς Επιτροπής και του κ. Χρήστου Πουλλαΐδη και των συνεργατών του, κατόπιν εντολής της Γενικής Συνέλευσης της 18ης Απριλίου. Η συνάντηση, η οποία κράτησε σχεδόν πέντε ώρες, διεξήχθη μέσα σε πολύ θετικό κλίμα και επεκράτησε από όλους τους παρευρισκόμενους η διάθεση για συνεργασία για το καλό και μόνο του ιστορικού Σωματείου της πόλης μας.

Ο κ. Πουλλαΐδης, επέδωσε γραπτό υπόμνημα στην Επιτροπή το οποίο θα υποβληθεί ενώπιον της επόμενης Γενικής Συνέλευσης, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και σχέδιο δράσης για την αποφυγή των δυσκολιών, οικονομικών και άλλων, τις οποίες αντιμετωπίζει σήμερα η ποδοσφαιρική εταιρεία και κατ’ επέκταση ο Σύλλογος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε επανειλημμένα, η ανάγκη για ενότητα και άμεσες δράσεις ιδιαίτερα στο διοικητικό επίπεδο, ούτως ώστε το συντομότερο η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ να επανέλθει στον δρόμο της σταθερότητας και των επιτυχιών.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο κ. Πουλλαΐδης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Συνέλευσης ότι θα δηλώσει παρών, σε βαθμό που θα καθορίσουν οι αποφάσεις της νέας Συνέλευσης"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο