Έδειξε χαρακτήρα και τώρα έχει... και Ζάιρο!

Στην Πάφο ήξεραν πως το τεστ με τον Άρη είναι κρίσιμο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Μπεργκ έπλεξε το εγκώμιο της «ελαφράς ταξιαρχίας» στη διάσκεψη Τύπου. Ο Άρης της έβαλε πιο δύσκολα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα και αυτό αποτυπώνεται στον απόλυτο βαθμό, βλέποντας και τα δύο γκολ που δέχθηκε η πρωτοπόρος.

Η πρώτη φορά που η εστία της παραβιάζεται δύο φορές, όμως ακόμα κι έτσι έδειξε χαρακτήρα. Αν και δέχθηκε φάσεις, βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, είχε άμεσες απαντήσεις. Εκεί που έπρεπε, βγήκε μπροστά η αυτοπεποίθηση αυτής της ομάδας που αρνείται να χάσει και κάπου εκεί... μπήκε και ο Ζάιρο.

Ο Βραζιλιάνος έλειψε πολύ από αυτή την ομάδα, αν και η Πάφος κατάφερε να φέρει εις πέρας όσες αποστολές είχε στο διάστημα απουσίας του. Πλέον, η κορυφή της ανήκει, όντας αήττητη. Ακόμα κι αν η 2η θέση πλέον απέχει 3 και όχι 4 βαθμούς. Το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν χρειάζεται να αναφερθεί ποιος είναι ο στόχος. Φτάνει να αποδείξει στο γήπεδο για ακόμη μία φορά, ότι είναι η ομάδα που το θέλει περισσότερο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο